5 המנות שאתם חייבים לאכול באשדוד

אצלנו הקרקורים מתחילים בשעות הבוקר המאוחרות, הרי בשונה מכולם, אנחנו עובדים כל היום עם אוכל (רחמים עלינו..) מה שגורם לנו להיות רעבים, בערך כל היום...!

צ'פלין- ההתמכרות הבאה שלכם!

בר -מסעדה עם טעם חדש בסגנון ישן

איפה אוכלים בפסח?

כתבה כשרה לפסח

המסעדות שיפנקו אתכם גם בחג הפסח

מאחורי הקלעים של טו-גייז מוסד קולינרי בין דורי

ממנגל קטן במרכז רוגוזין, טו-גייז הפכה למוסד קולינרי בין דורי שמאכיל את אשדוד כבר 3 עשורים

סיפורי מרק

החברה לתיירות אשדוד משיקה את שבוע המרק הישראלי

בעלי העסקים באשדוד אומרים :״עד כאן״ – 10 בינואר: יום ללא אשראי

נאמר כבר כמעט הכל על מצבם של העסקים הקטנים בישראל. וכמעט הכל נכון. בעיות עולות וצפות מחדש כבר שנים אך כמו שהן קמות כך הן נופלות.

מהפכה במטבח של מסעדת אנדיב

תפריט חדש, סלופי ג'ו ועוד טעמים מוכרים במחירים שווים לכל כיס.

השף המאוהב

שלומי חזוט במאסטר שף

מי הוא השף הישראלי שזכה במדליה?

יום ראשון   02/08/2015

פריקסה אשדוד

שרה בלאסן, עולה חדשה מצרפת, אישה חרדית בשנות ה- 50 לחייה, תושבת ירושלים, מגיעה עד אליכם עם כריכי בריאות בזמן שאתם משתזפים על חוף הים.
פריקסה אשדוד | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 02/08/2015

ביום חמישי האחרון, 30.7.15, בזמן שאני בונה ארמונות בחול עם ילדיי, חולפת על פניי אישה, בשנות ה-50 לחייה, ואוחזת במגש כריכי בריאות מחיטה מלאה,  ממרחק מטרים ספורים אני צופה בה מהצד, ומתפלאת על התושיה והתעוזה, הנה אישה שמצאה דרך להתפרנס בכיף ועוד להשתזף! היא ניגשת אלי ומציעה לי כריכים לילדים, ובשיחה קצרה מתברר להפתעתי, כי את הכריכים הכינה בביתה שבירושלים(!), ועשתה את דרכה עד לעיר הנמל על מנת למכור אותם למתרחצים.  

Sara

היא עונה לשם שרה בלאסן, היא עולה חדשה מצרפת, והעברית זורמת מלשונה בצורה רהוטה להפליא. 

"זו הפעם הראשונה שלי כאן" היא מספרת, "הגעתי עם 25 כריכים, וכמעט כולם נמכרו תוך חצי שעה". במהלך חיפושי מקור פרנסה לא  מוצלחים, העלתה בת דודתה, יעל כליפא, את הרעיון למכור כריכים בחוף הים ולבקר בהזדמנות קרובי משפחה באשדוד. ובדיוק בזווית העין אני קולטת את יעל, מרעיפה חיוכים ואהבה לכל עבר, ומדבריה אני מבינה כי זו ממש לא הפעם האחרונה שאפגוש אותן כאן. יעל:"אני מטפלת ומאמנת אישית במקצועי, ובאופן טבעי כל מי שסביבי תמיד מקבל עצות בנושאים שונים. הצעתי לשרה שאתלווה אליה בפעמים הראשונות, ובאמת שהצליח לה. היא מבשלת ברמה בינלאומית, וחשבנו לנצל את תקופת הקיץ, להתפרנס ולתפוס שמש במקביל".

Yael

אז אם אתם צריכים ארוחה טובה לשעות החום בחוף הים, מחר, יום ב', הן חוזרות בשעות הצהריים המוקדמות אל חוף י"א עם פריקסה בלחם בריאות מה זה טעים!!!

Both

 יאללה, תגובות בתחתית העמוד...

לעוד מסעדות מומלצות באשדוד