חומוס באשדוד

אבו חסן, אבו עמר, אבו גוש ועכשיו אבו אשדוד

5 המנות שאתם חייבים לאכול באשדוד

אצלנו הקרקורים מתחילים בשעות הבוקר המאוחרות, הרי בשונה מכולם, אנחנו עובדים כל היום עם אוכל (רחמים עלינו..) מה שגורם לנו להיות רעבים, בערך כל היום...!

צ'פלין- ההתמכרות הבאה שלכם!

בר -מסעדה עם טעם חדש בסגנון ישן

איפה אוכלים בפסח?

כתבה כשרה לפסח

המסעדות שיפנקו אתכם גם בחג הפסח

מאחורי הקלעים של טו-גייז מוסד קולינרי בין דורי

ממנגל קטן במרכז רוגוזין, טו-גייז הפכה למוסד קולינרי בין דורי שמאכיל את אשדוד כבר 3 עשורים

סיפורי מרק

החברה לתיירות אשדוד משיקה את שבוע המרק הישראלי

בעלי העסקים באשדוד אומרים :״עד כאן״ – 10 בינואר: יום ללא אשראי

נאמר כבר כמעט הכל על מצבם של העסקים הקטנים בישראל. וכמעט הכל נכון. בעיות עולות וצפות מחדש כבר שנים אך כמו שהן קמות כך הן נופלות.

מהפכה במטבח של מסעדת אנדיב

תפריט חדש, סלופי ג'ו ועוד טעמים מוכרים במחירים שווים לכל כיס.

השף המאוהב

שלומי חזוט במאסטר שף

יום ראשון   25/03/2018

צ'פלין- ההתמכרות הבאה שלכם!

פינת שדרות בני ברית עם רחוב תש"ח תוססת בחצי שנה האחרונה, מיום הפתיחה של הבר - מסעדה צ'פלין, מקום חובה לכל חובבי הג'אז, הסווינג והרוק האינדי וגם לאלו שאוהבים אוכל טוב ואווירה מרעננת, חופשית ולא מחייבת. / כתבתה של שירן כהן שי
צ'פלין- ההתמכרות הבאה שלכם! | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 25/03/2018

 כבר מכיכר הסיטי, הבנתי שמשהו טוב קורה בקצה הרחוב, הקצב היה רגוע, נעים לאוזן ולא מעייף. בכניסה לטרסה עמדה חנה גור עם ההרכב המוסיקלי שלה גרובלנד אקוסטי, אין ספק כי זו הייתה הדרך הטובה ביותר להכיר את "צ'פלין", המקום היחיד בעיר שחובש מגוון כובעים בשעות שונות במהלך היום!

2

בזמן ההופעה, הלקוחות התענגו גם על קולה של גור שמלא בגרוב עמוק וגם על הסטייק העסיסי שהונח על שולחנם, מה שיוצר ערב מושלם להנאה גדולה. אלו שרצו ליהנות מהאוכל ולשמוע את ההופעה ברקע, ישבו בכותלי המסעדה, זה בדיוק היתרון של שילוב מסעדה עם בר ,מאחר שהמקום מחולק למספר סצנות- אחת היא הבר קוקטיילים, בו אפשר בכיף לשבת עם חברים על משקה, השנייה היא בחלל המסעדה, שם אפשר לשבת לארוחה טובה עם משפחה, אפילו עם ילדים קטנים, השלישית בטרסה המשקיפה על שדרות ירושלים, שם בדרך כלל ממוקמים ההרכבים והופכים אותה לטרסת אומנים כמעט כמו בברים אפופי העשן בסוהו, ניו יורק. הופעות הלייב מתקיימות לפחות פעמיים בחודש בימי חמישי, מה שמעניק בונוס משמעותי לחוויה.

6

 5

אבל זה לא הכול, גם לאלו שאוהבים לחגוג באופן פרטי יש מה לעשות פה, בחדר פרטי, בו ניתן לארח עד 30 איש, לבחור את המוסיקה, את הווליום ואפילו להקרין סרט במסך. לבחירת עורך האירוע, תפריט סגור מראש או התפריט הרגיל של המסעדה, ללא עלויות נוספות.

12

בעלי המקום מיכל שטרית (27) ורומן חזנוב (34)  חשבו על קונספט ייחודי, משהו שונה שיעורר את העיר ויקרב את סצנת הבילויים, כמה שיותר למרכז. העיצוב במקום הוא שילוב של ישן עם מודרני-רטרו, הווייב מאוד רגוע ונינוח, בערך כמו בר מחתרתי ,בו תמיד תשמעו מוסיקת ג'אז או סווינג ברקע. כאמור, הייחודיות של המקום הוא שלא מדובר במקום בילוי חד גוני, אלא מקום שמשתנה בכל שעות היום ועמו משתנה גם טווח הגילאים. בשעות אחר הצהריים תוכלו לראות פה מגוון גילאים, אפילו תינוקות שמגיעים עם ההורים ובשעות הערב בשולחן אחד חבר'ה צעירים בני 25 + או זוג שהגיע לדייט רומנטי ובשולחן אחר בני 50+ ששמעו הרבה על מאכלי הים המפנקים ועל המוסיקה הנעימה לאוזן, לא כזו שמצריכה טונים גבוהים בכדי לשוחח עם החברים לשולחן.

11

14

במשך שנים מיכל עבדה בתחום, התחברה לאנשים באמצעות יחסי האנוש המעולים שלה, רומן כלכלן במקצועו, עם ניסיון רב בענף מבחינה עסקית- מה שחיבר באופן אוטומטי את השניים שעבדו יחד באחת המסעדות בעיר והבינו שהם חייבים מקום משלהם. מיום הפתיחה הם לא שאפו להיות מסעדת שף וגם לא מסבאה, אלא מסעדה עם יחס יותר אישי ואינטימי ללקוח, מקום של אוכל ושל בילוי, שילוב מנצח שיצליח לשכנע כל אחד לצאת מהבית. בשונה ממסעדות אחרות בעיר, אליהן מגיעים רק בכדי לאכול, בצ'פלין ניתן ליהנות מבילוי של כמה שעות.

10

מלבד העיצוב המוקפד עליו עמלו מיכל ורומן במו ידיהם, עם מעצבת הפנים שרי מיכאל, בתשומת לב לפרטים הקטנים, התקליטים העתיקים על הקירות, הריהוט הצבעוני, הדלתות המעוטרות בציורים בדמותו של צ'רלי צ'פלין, בסרטים שחור לבן שמוקרנים כל הערב, תפריט האלכוהול הכתוב על תקליט ישן, הלבנים האותנטיים, הם גם בנו יחד תפריט מאוד מפנק, עבורו בחרו את חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר, כשכל ההכנות נעשות בכל יום מחדש. כל מנה בתפריט מתוחכמת אבל ממש לא מתיימרת, הם מתמקדים בטעם ובשפע, מנות גדולות ומחירים נוחים לכל כיס. איפה תמצאו 350 גרם אנטרקוט מנתח אנגוס מובחר ב-89 שקלים?

1

סגנון הרטרו קולע בול גם בקוקטיילים פרי דמיונם של השניים, לא עוד חיבורים בנאליים, אלא הארד קור תקופתי כמו 'באגסי'- ג'ין מידורי מלפפונים בזיליקום טרי וטוניק מר מתוק ומאוזן או 'קוקוס שאנל'- רום מתובל קוקוס אננס נענע ולימונים מתוק ופירותי. כיאה לבר תקופתי, יש גם נורמה ג'ין, גסטבי, טומי גאן ועוד. אפילו עדי כהנן, כתבת הכושר של Ynet טעמה ונהנתה!

9

8

בימים אלו מסעדת צ'פלין פתוחה בכל יום החל משעה 17:00 ובסוף השבוע מ-13:00 בצהריים, במהלך חג הפסח המסעדה תהיה פתוחה כרגיל והתכנון אחרי פסח הוא לפתוח גם במהלך השבוע בשעות הצהריים עם תפריט עסקיות ובמהלך הקיץ הולך להיות פה שמח, עם משחקי המונדיאל ברקע, מבצעים על בירות מהחבית, בניהן בירות בוטיק ישראליות כמו נגב, אואזיס, נגב פורטר אלון וגולדסטאר. בונוס נוסף שאין במסעדות או ברים בעיר, זו האפשרות לעשות חבר מועדון לשנה בחינם! הכרטיס מעניק 10% צבירה בכל ארוחה למימוש בפעם הבאה. בכל חודש יש הטבה ומבצע לחברי מועדון, עיקרית מתנה, קוקטייל וכדומה- שווה ביותר ואין מה להפסיד!

4

לשמחתנו, בזכות התערבותו של חזנוב במדיה החברתית, סוגיית הדוחות בסופי השבוע נרגעה. אחרי שכל סופ"ש קיבלו דו"ח של 320 שקלים על פתיחת עסק בשבת, חזנוב יצר הד חזק בפייסבוק ונראה כי הרוחות נרגעו וצ'פלין ממשיכה לפנק את סועדיה החילוניים באוכל משובח, אווירת רטרו מובהקת המשלבת מודרניות על זמנית במקום היחיד בעיר שאין לו סלוגנים או תוויות, אלא מקום שכיף לאכול ולבלות בו.

13

 

לתפריט ולהזמנת מקום 

 

כתבתה של שירן כהן שי