5 המנות שאתם חייבים לאכול באשדוד

אצלנו הקרקורים מתחילים בשעות הבוקר המאוחרות, הרי בשונה מכולם, אנחנו עובדים כל היום עם אוכל (רחמים עלינו..) מה שגורם לנו להיות רעבים, בערך כל היום...!

צ'פלין- ההתמכרות הבאה שלכם!

בר -מסעדה עם טעם חדש בסגנון ישן

איפה אוכלים בפסח?

כתבה כשרה לפסח

המסעדות שיפנקו אתכם גם בחג הפסח

מאחורי הקלעים של טו-גייז מוסד קולינרי בין דורי

ממנגל קטן במרכז רוגוזין, טו-גייז הפכה למוסד קולינרי בין דורי שמאכיל את אשדוד כבר 3 עשורים

סיפורי מרק

החברה לתיירות אשדוד משיקה את שבוע המרק הישראלי

בעלי העסקים באשדוד אומרים :״עד כאן״ – 10 בינואר: יום ללא אשראי

נאמר כבר כמעט הכל על מצבם של העסקים הקטנים בישראל. וכמעט הכל נכון. בעיות עולות וצפות מחדש כבר שנים אך כמו שהן קמות כך הן נופלות.

מהפכה במטבח של מסעדת אנדיב

תפריט חדש, סלופי ג'ו ועוד טעמים מוכרים במחירים שווים לכל כיס.

השף המאוהב

שלומי חזוט במאסטר שף

מי הוא השף הישראלי שזכה במדליה?

יום חמישי   08/09/2016

העיר באה להם טוב והם לא מוכנים להפסיק להשקיע כאן.

העיר באה להם טוב והם לא מוכנים להפסיק להשקיע כאן. | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 08/09/2016

"אשדוד בתפריט" פתחה את הבוקר בביקור קולינרי מוצלח ואספה עבורכם קצת רכילות (חיובית כמובן), לדבר עליה השבת. התחלנו במחוזות פרובנס עם ניחוח חזק של קפה איכותי שפתח לנו את התיאבון!

2

האחים לבית משפחת ביטון, אריק ושרון עשו שינוי דרמטי בחזות בית הקפה וכעת המקום עם הרבה סטייל ושם מוכר "בליקר בייקרי"! הם ללא ספק עשו לנו טוב על הלב עם תפריט מגוון שפונה לכל הקהלים, בניהם גם הטבעונים שיכולים ליהנות מארוחת בוקר עשירה בחלבונים מין הצומח, סלטים עשירים ולחם מפנק. האווירה במקום רגועה ונינוחה, במיוחד בישיבה בטרסה המוצלת, בדיוק עכשיו כשמזג האוויר מתחיל להיות טוב אלינו.

 הגדוד העברי 6, קניון סימול, קומת ביניים. אשדוד. טלפון:08-9757800

 

לשיחה צפופה תפסנו את היזם הנחוש אושרי מפיצה איטליאנו שברגעים אלו שוקק על מיזם חדש במרכז העיר, אנחנו לא יכולים לומר מה ואיפה אבל לבחור יש שיטת (ואמונה) עבודה מיוחדת שהחליט ליישמה ברחבי העיר, אשדוד בתפריט מבטיחה להמשיך לעקוב...

 DSC_0363

 

משם המשכנו לממלכת תאילנד, שם המלכה היא ללא ספק רונג'אן שכבר הספיקה לככב על מסך הטלוויזיה שלנו לא פעם אחת. את רונג'אן תפסנו ברגע של נחת לצד בעלה אבי אביטל, רגע לפני שהפס מתמלא ולא יהיה להם זמן להשחיל איתנו מילה. הניחוחות האקזוטיים במקום מרמזים לנו שיהיה היום ממש טעים!

5

מקס נורדאו 24, אשדוד. טלפון: 054-8111585

 

לצידה של רונג'אן נרקמת "מזימה" טעימה במיוחד, שם פגשנו את רם אל מחברת "הראשונים",איך לא, גם פה היא האחראית על עבודות החשמל והאינסטלציה. אומנם לא נוכל לגלות לכם את שם המסעדה, אך אנחנו מבטיחים שיש מתחרה חדשה וראויה לשדרות מרטין בובר,שורת מסעדות שלא מפסיקה להפתיע אותנו עם מטעמים מקומיים ועולמיים, שכובשים את החך האשדודי, אך לא רק! כי נראה שהרחוב הופך לוויראלי במהרה ונוהרים לכיוונו אנשים מכל הארץ, בניהם ניב גלבוע

4

מקס נורדאו, אשדוד.

 כשהבטן כבר מקרקרת מכל הריחות והמטעמים שפגשו אותנו היום, כמו תמיד סיימנו עם שווארמה משובחת- "בנדורה",  אומנם עם שם מוכר, אך עם טעם שונה לחלוטין! מבעלי המקום מוטי ובני קיבלנו המלצה לרציניים בלבד, שהציבה לנו אתגר אוכל אמיתי! הם תיארו את המנה כצמרמורות, אנחנו פשוט התענגנו מכל ביס. למנה קוראים "בנדורה מחוזקת" והיא מכילה נתחי שווארמה עגל/פרגית מחוזקת בטעמים על פלאנצ'ה לוהטת בתוספת בצל, פלפל חריף ועגבניות צלויות על פחמים! טעים אש כבר אמרנו?!

1

צה"ל 1, סיטי מול קניות סי מול, אשדוד. טלפון: 050-808-6325 

 

גם לכם יש רשימת מקומות שחשוב שנכיר?
אשדוד בתפריט תשמח להמלצות לביקור הקולינרי הבא שישלב בילוי מהנה עם חברים!

 

שירן כהן שי - מנהלת תוכן