5 המנות שאתם חייבים לאכול באשדוד

אצלנו הקרקורים מתחילים בשעות הבוקר המאוחרות, הרי בשונה מכולם, אנחנו עובדים כל היום עם אוכל (רחמים עלינו..) מה שגורם לנו להיות רעבים, בערך כל היום...!

צ'פלין- ההתמכרות הבאה שלכם!

בר -מסעדה עם טעם חדש בסגנון ישן

איפה אוכלים בפסח?

כתבה כשרה לפסח

המסעדות שיפנקו אתכם גם בחג הפסח

מאחורי הקלעים של טו-גייז מוסד קולינרי בין דורי

ממנגל קטן במרכז רוגוזין, טו-גייז הפכה למוסד קולינרי בין דורי שמאכיל את אשדוד כבר 3 עשורים

סיפורי מרק

החברה לתיירות אשדוד משיקה את שבוע המרק הישראלי

בעלי העסקים באשדוד אומרים :״עד כאן״ – 10 בינואר: יום ללא אשראי

נאמר כבר כמעט הכל על מצבם של העסקים הקטנים בישראל. וכמעט הכל נכון. בעיות עולות וצפות מחדש כבר שנים אך כמו שהן קמות כך הן נופלות.

מהפכה במטבח של מסעדת אנדיב

תפריט חדש, סלופי ג'ו ועוד טעמים מוכרים במחירים שווים לכל כיס.

השף המאוהב

שלומי חזוט במאסטר שף

מי הוא השף הישראלי שזכה במדליה?

יום שני   04/01/2016

השבוע שהיה/ סיון קידר

הרשת החדשה שמשתלטת על העיר, החתונה המקסיקנית, הקפה שמעניק לכם ארוחות בריאות ועוד כמה חדשות...
השבוע שהיה/ סיון קידר | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 04/01/2016

אם יצא לכם לראות את ענבל לוטטי מתרוצצת במרץ ברחבי העיר, זה בגלל שקופיאיט פותחת אוטוטו 2 סניפים חדשים, גם הם בקונספט ה- 5 ש"ח למוצר. איפה? ברחוב האורגים באזור התעשיה ובאזור ז'. ואם תצליחו לעצור את הקטנטונת הזו, תגידו לה שאשדוד בתפריט מחזיקה ממנה יזמית על ואשת עסקים לתפארת.

ענבל

יזם נוסף שהרים השבוע את הכפפה הוא אושרי ניזרי, או בשמו השני, אושרי איטליאנו, שטיפח בשנים האחרונות בן חסות, העונה לשם אנדרי פיליפצ'וק, ויחד רכשו את סניף פרגו, הממוקם בגן העיר. אושרי ואנדרי, אשדוד בתפריט מאחלת לכם המון הצלחה, ושמחה לגלות שעוד פיצריה בעיר מביאה לנו איכות וטעם חסרי פשרות.

אנדרי

שירן בוחניק, הטלפנית החיננית של פיצה לוקה, מיועדת להצטרף אל שורות צה"ל בפברואר הקרוב. בעלי הבית, מעיין ונופר כבר מתכוננים להגיע לביקור פתע בבסיס הטירונות, כי שירן פשוט מ-כ-ו-ר-ה לפיצה לוקה היוונית. אשדוד בתפריט מאחלת שפשוף קל ונעים ומעיפה צלחת בקריאת יאסו רועמת.

שירן

ערב הסילבסטר האחרון בהחלט ייזכר לעוד שנים רבות בקרב כל המוצ'צ'וס של אמיגוס. ואדים בלנק נשא לאישה את בחירת ליבו, ואשר סויסה, שותפו לעסק המגלגל טורטיות, הקפיץ לכל הבסט אמיגוס צ'ייסרים בקצב מקסיקני מסחרר. ואדים, אשדוד בתפריט מאחלת לך מזל טוב והרבה הצלחה בחיי הנישואין.

ודים

והנה בשורה לחובבי המזון הבריא, קפה איתי נפתח ברחוב הבנאים, בו תמצאו ארוחות קלילות ובריאות. רמי, הבעלים הניצב מאחורי הדלפק חזר ארצה, והותיר סושיה מנוהלת בקפידה באמסטרדם, והכריז, "ארץ ישראל היא המקום בו אני רוצה לחיות". אז בלי פלצנות אירופאית, את החיוכים שמקבלים את הלקוחות ממרחקים, קפה איתי מעניקים לכם שירות ישראלי, ומבצעים משלוחים לכל רחבי העיר. מערכת אשדוד בתפריט כבר התענגה על שקשוקה חצילים, ונשנשה חמוציות עם תערובת דגנים, לבריאות!

רמי

את הידיעה האחרונה מסכם לנו אביעד תורג'מן, שרכש לאחרונה את פיצה נפוליטנה באזור י"ב. אביעד רכש את נסיונו באחת הפיצריות המובילות בעיר, קאסה דל פפה, בה עבד בשנים האחרונות, ויצא לדרך חדשה כעצמאי. אשדוד בתפריט ביקרה, טעמה, נהנתה ולקחה מגש נוסף לחברים במשרד.

אביעד

 

רוצים עוד? אשדוד בתפריט תמשיך לעדכן אתכם בכל מה שקורה בעולם הקולינאריה והמסעדנות בעיר, ומזמינה אתכם להגיב בתחתית העמוד.

לשליחת אייטמים לדסק החדשות שלנו כתבו לנו במייל שכתובתו: ashdodmenu@gmail.com