חומוס באשדוד

אבו חסן, אבו עמר, אבו גוש ועכשיו אבו אשדוד

5 המנות שאתם חייבים לאכול באשדוד

אצלנו הקרקורים מתחילים בשעות הבוקר המאוחרות, הרי בשונה מכולם, אנחנו עובדים כל היום עם אוכל (רחמים עלינו..) מה שגורם לנו להיות רעבים, בערך כל היום...!

צ'פלין- ההתמכרות הבאה שלכם!

בר -מסעדה עם טעם חדש בסגנון ישן

איפה אוכלים בפסח?

כתבה כשרה לפסח

המסעדות שיפנקו אתכם גם בחג הפסח

מאחורי הקלעים של טו-גייז מוסד קולינרי בין דורי

ממנגל קטן במרכז רוגוזין, טו-גייז הפכה למוסד קולינרי בין דורי שמאכיל את אשדוד כבר 3 עשורים

סיפורי מרק

החברה לתיירות אשדוד משיקה את שבוע המרק הישראלי

בעלי העסקים באשדוד אומרים :״עד כאן״ – 10 בינואר: יום ללא אשראי

נאמר כבר כמעט הכל על מצבם של העסקים הקטנים בישראל. וכמעט הכל נכון. בעיות עולות וצפות מחדש כבר שנים אך כמו שהן קמות כך הן נופלות.

מהפכה במטבח של מסעדת אנדיב

תפריט חדש, סלופי ג'ו ועוד טעמים מוכרים במחירים שווים לכל כיס.

השף המאוהב

שלומי חזוט במאסטר שף

יום רביעי   01/02/2017

ארוחת בוקר מומלצת באשדוד

ארוחת בוקר מאוחרת, בופה עשיר ומפנק, שעתיים של ניקוי ראש ויציאה מהשגרה, אלו ללא ספק המילים שמגדירות בצורה הטובה ביותר את הבראנץ' החדש של מסעדת "אנדיב" במלון ווסט אשדוד./כתבתה של שירן כהן שי
ארוחת בוקר מומלצת באשדוד | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 01/02/2017

ארוחת בוקר מאוחרת, בופה עשיר ומפנק, שעתיים של ניקוי ראש ויציאה מהשגרה, אלו ללא ספק המילים שמגדירות בצורה הטובה ביותר את הבראנץ' החדש של אנדיב אשדוד

לכתבה-1

אומנם הבראנץ' זה מנהג וותיק וידוע בעיר תל אביב, אך לאשדודים זו התחלה של סיפור אהבה! המנכ"ל הנכנס יניב אדיבי מרשת טמרס החליט להכניס בשורות חדשות לאשדוד, אחת מהן היא הבשורה המשמחת על בראנץ' עם בופה חלבי (משעה 11:30-14:00 בימים ב'- ו') לקהל האשדודי, שמתאים לקונספט הבוטיק של מלון ווסט אשדוד. 

המסעדה הכי יפה בעיר משיקה תפריט בוהריים שווה ואיכותי הכולל:

מבחר סלטים, גבינות בוטיק, מיצים טבעיים, מבחר דגים כבושים וחמים, פינות בריאות, מבחר לחמים, חביתות שונות, פשטידות, טאפסים, קפה איכותי ועוד...

לכתבה-2

 

בראנץ' זו חגיגה בין הבוקר לבין הצהריים, הזמן המושלם לשלב בין קולינריה איכותית לבין זמן איכות מהנה, באווירה יוקרתית ומשובחת במלון עסקים מול הים. בניגוד לארוחת בוקר, לבראנץ' לא תאחרו, מאחר שהוא נמשך עד שעות הצהריים ומאפשר לכם ליהנות מארוחת בוקר בשלווה ובנחת.

 לכתבה--4

השפים אוהד איבגי ואנטולי שפיר הרכיבו תפריט מתוחכם אך בו זמנית פשוט ומפנק, עם חומרי גלם משובחים ותשומת לב לפרטים הקטנים!  בחרו את מקום הישיבה שלכם על פי מצב הרוח, בישיבה במסעדה המעוצבת בסגנון קלאסי ויוקרתי או בישיבה במרפסת המקורה עם נגיעות חמימות של קרני השמש ותתחילו ליהנות מבראנץ' בסגנון פריסטייל בנגיעות שף!

 

לכתבה-7

 

בואו לחוות ולהרגיש כמו אנשי מלוכה בעלות של 89 ₪ לסועד בימים ב'- ו'

בין השעות 11:30 ל- 14:00 ובימי שישי תיהנו מקבלת שבת לצלילי מוזיקה יוונית.

 לתפריט הבראנץ' לחצו כאן!

 

התמונות מדברות בעד עצמן...

לכתבה-5

 

לכתבה-6   

כתבתה של שירן כהן שי

 

לעוד מסעדות חלביות באשדוד