נטעלי ושמרית מתגוררות מחוץ לאשדוד אך מאמינות שזה המקום לשווק בו אוכל טוב, במיוחד שמדובר בטוסט נקניק הכי טעים, אליו הספיקו להתמכר ברוב האזורים בארץ בהם נפתח סניף. "רצינו לפתוח את הסניף הראשון שלנו דווקא באזור א' כי הייתה לנו תחושת בטן טובה על המרכז המסחרי, שמענו שהוא היה מאוד תוסס בעבר ולדעתנו אנחנו יכולות להביא לאזור הזה הרבה צעירים ולהחזיר למרכז את שמו הטוב".
רשת 'גולדות' הוקמה מתוך אג'נדה אמיתית עם רצון ליצור מהפכת נקניק חברתי, מה שגרם לה להיקרא על שמה של ראשת ממשלת ישראל הרבעית גולדה מאיר שביקשה ליצור שינוי והייתה לחלוצה במספר רב של תחומים. לגולדות 14 סניפים, היא מציעה 14 סוגי רטבים, 9 סוגי נקניקים עם אופציה אחת טבעונית וטעימה במיוחד, לה הן הקצו טוסטר פרטי משלה! המהפך החברתי מתבטא במחירים אטרקטיביים של טוסט נקניק בעלות של 21 שקלים ועד 28 שקלים לטוסט הכי "יקר"- דאבל בשר!

שמרית ונטעלי מעידות כי אם כבר אוכל רחוב, אז לעשות אותו בצורה המשובחת ביותר, בשימוש עם חומרי גלם לא פחות ממעולים. כל הרטבים במקום מיוצרים על ידי חברה משפחתית פרטית בשם 'תמרה' והם כולם טבעונים ואיכותיים, אפילו המיונז! את החצילים וכל שאר הסלטים הטריים הן מכינות במקום ללא טיפת שמן, את האננס הטרי הן מקבלות בייבוא אישי מהרפובליקה הדומיניקאנית פעם בשבוע ואפילו את הבירה, מבשלת בירות "הנגב" מייצרת באופן בלעדי עבור כל הרשת. אך אם בא לכם ליהנות מגזוז של פעם כמו בסרט "אסקימו לימון" תוכלו ליהנות ממגוון טעמים כמו ענבים, משמש, אננס ועוד, בעלות של 5 שקלים לכוס.
נטעלי מספרת כי המסעדה האהובה עליה היא "המוציא" בירושלים, שם היא אכלה מנה אלוהית של בשר ממולא בביצה קשה ואורז ועבורה השף של המסעדה אבי כהן, הוא אחד המוערכים, מאחר שהיא גאה בו על הדרך שעשה, התחיל מהתחתית והגיע לפסגה בענווה ועם המון אנושיות. הטוסט נקניק האהוב עליה ביותר הוא הספרדי- חריף ומתוק יחד, פסטרמה מקסיקנית, רוטב מקסיקני, מיונז, ריבת בצל, חריף, בצל ואם בא לה להיות מושחתת היא מוסיפה ביצה קשה ואז היא טוענת "זה הופך לצרחות".
לסיום, הן מספרות כי בשביל הטוסט נקניק שלהן, שווה להגיע מכל אזור, בייחוד לסניף האשדודי שלהן, אותו הן מטפחות כל יום ומשתפות אותי כי רגע לפני שהיא נכנסה אל שמלת כלולותיה, חברתן הטובה שירה בצלאל, אחת המשתתפות בגמר המאסטר שף משידורי קשת של ערוץ 22 , הגיעה לפרגן ונהנתה מטוסט נקניק ים תיכוני עם סלמי ופסטרמה דבש עם רוטב מרקש, שיפקה עשבי תיבול וסחוג בתוספת חציל וביצה קשה. באינסטגרם האישי שלה @shirabetzalel1 היא מפרגנת לגולדות ומספרת כי "אין טעים כזה". אז אני אומרת, אם המאסטר שפית של ישראל אהבה את הטוסט נקניק של הגולדות באשדוד, מי לא יאהב?
רוצים להתאהב כמונו?
כנסו לתפריט של גולדות ותלכו ליהנות מטעם ממכר!
כתבתה של שירן כהן שי