לא ציפיתי לארוחה שתפיל אותי, אך הופתעתי מאוד. הכריך היה טרי וטעים, ובזמן הארוחה אף הרשיתי לעצמי להציץ במטבחה של ענבל, ושמחתי לגלות כי המנות כולן מוכנות במקום.
נפגשנו לשיחה בבוקר יום חמישי. שוב היה תור ארוך שהשתרך אל מחוץ לדלתות בית הקפה, ונאלצתי להמתין בסבלנות על אייס קפה מצנן. כשהחלה השיחה פתחה ענבל בתיאור חלומה לפתוח בית תמחוי ורצונה העז לעזור ולהעניק מעצמה לזולת. "לא הצלחתי (עדיין) להגשים את החלום" היא מספרת, "אבל היום אני יכולה לארח משפחה של 7 נפשות בארוחה שעלותה 50 ש"ח בלבד. זה הדבר שהכי משמח אותי, שבאמת כל אדם יכול לאכול וליהנות מאוכל איכותי".
במהלך הראיון ענבל מסייעת מידי פעם לצוות העובדים, ולצידי אני מגלה תלמידות תיכון, המספרות כי הן מגיעות ל- coffeat לאכול בכל יום בהפסקת הבוקר. "יש קפיטריה בבית הספר" הן מספרות, "אבל כאן ממש טעים לנו".
ענבל החלה את דרכה כעובדת בפיצריית קאסה דל פפה אשדוד, יחד עם בן זוגה בזמנו, ובעלה כיום. ענבל: אנחנו יחד מגיל 16. מגיל 17, כשהעסק עבר לבעלותו התחלתי לעבוד איתו, ולאורך השנים הפכתי להיות מנהלת".
אחרי 14 שנים בענף ענבל עדיין נהנית לתת שירות ולהסעיד. לדבריה, ללא האהבה והתשוקה למקצוע אין הצלחה, לפחות לא לאורך זמן. היא מציינת את חשיבותם של העובדים ותמיכת המשפחה כהכרחיים ונחוצים, אך משיחתנו התרשמתי כי גם לבדה תדע להגשים את יעודה.
אהבתם? אתם יכולים להזמין ישירות: 050-8086288