השפים הנכונים

המנות שהשפים הנכונים רוצים שתכירו

שירן כהן שי | | 1/11/2018

אומנם לפני עשור אשדוד הייתה מילה נרדפת לפריקסה הכי טוב בארץ, לאור ריבוי התרבויות בעיר, אך כיום ניתן לאמור בכבוד כי אשדוד היא מעצמה קולינרית, כזו שמגיעים אליה מכל רחבי הארץ, בכדי ליהנות ממסעדת שף איכותית.

הם צעירים, הם סקסיים, מדברים עליהם בכל המדיות החברתיות, כל תמונת אוכל שלהם גורפת מאות לייקים ותגובות והם משלנו! השפים הנכונים של שנת 2018.

 


 

יחי זינו השף של מסעדת "פסקאדו" סיפר לאשדוד בתפריט על המנה האהובה עליו!

 "פיש & ליקס, פילה אינטיאס נקי מעור ועצמות מטוגן עם כרישה בליווי רוטב אלף האיים.
לפני 8 שנים טעמתי את המנה הזו לראשונה בטאפטס בספרד שנקרא לוליטה, חזה עוף שהיה מצופה בתפוצ׳יפס. במשך השנים ניסינו לפתח את המנה ולייצר אותה באופן שיתאים למסעדה. וככה חזה עוף הפך לדג... תפוצ'יפס נהיה תפוח אדמה טרי וכרישה. זאת בעצם הגרסה שלי לפיש&ציפס"

 

את מסעדת "פסקדו" תוכלו למצוא ברחוב מרטין בובר, פתוחים בימים א'-ה' משעה 12:00 עד אחרון הסועדים ובמוצ"ש

טלפון להזמנות 08-8523063


 

מתן דהן השף של מסעדת "חצר אחורית" סיפר לאשדוד בתפריט על מנת הדגל שלו!

"טטאקי של סינטה על קרם בצלים שרופים, אבקת שמן זית וציר בקר מצומצם. זו מנת הדגל בגלל שהיא משלבת אלמנטים מהמטבח המולקולרי, מכיוון שהיא מוגשת לשולחן מעושנת ומכוסה בקלוש זכוכית שיוצר שואו מסקרן לסועדים."

 

את מסעדת "חצר אחורית" תוכלו למצוא ברחוב האשל 9, פתוחים בימים א'-ה' משעה 12:00 עד אחרון הסועדים ובמוצ"ש.

טלפון להזמנות 050-8086333

 


 

ניר דהן השף של מסעדת "ניש" סיפר לאשדוד בתפריט על מנת הדגל שלו!

"פילה אינטיאס בקראסט זרעי שומר, זרעי כוסברה וקינואה, על קרם גזרים ופפריקה מעושנת לצד שומר בבישול איטי ואבקת כרוב סבוי. מנה מהאהובות עלי בגלל שהיא מתארת את אופי הבישול שלי, אני לוקח מנות מסורתיות ומעניק להן את הנגיעה שלי, גם בחומרי גלם איכותיים וגם בשיטות בישול מודרניות! המנה הזו היא האינטרפרטציה שלי לארוחת שישי..."

 

את מסעדת "ניש" תוכלו למצוא ברחוב הבנאים 12, אזור התעשייה, פתוחים בתיאום מראש לקבוצות או לשולחנות בודדים ובין היתר עורכים סדנאות.

טלפון להזמנות 050-8086299


 

לעוד מסעדות באשדוד