אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו!
אם בא לכם, גם אתם יכולים!

שירן כהן שי | | 25/9/2018

אין יום בו אנחנו לא שומעים על תושבים שמתלוננים על כוונותיו הטובות של ראש העיר, להפוך את הסביבה שלנו לירוקה ואיכותית יותר, אין ספק כי התהליך מנחיל קשיים בכביש, אך בסופו של דבר מטרתו ליצור עיר תיירותית יותר, עם גישה נוחה ועם תרבות יותר מפותחת! זו בדיוק הסיבה שמנכ"ל מלון 'ווסט' אשדוד מרשת מלונות טמרס החליט ליצור שינוי ולהעיר את תושבי העיר, עם מעוף קולינארי יוצא דופן, כזה שניתן למצוא בשפע בעיר תל אביב.

ביום חמישי האחרון הוא השיק את ארוחת הבראנץ' החגיגית במסעדת הדגל של המלון 'אנדיב', אומנם מדובר במסעדת שף יוקרתית שמרכיבה בגאון תפריט איכותי עם חומרי גלם ברמה הגבוהה ביותר, אך כעת גם כל אוהבי ארוחות הבוקר יוכלו ליהנות מבראנץ' יווני נדיב ואיכותי במיוחד, כזה שנוסעים עבורו הרבה יותר ממספר דקות. הבראנץ' יתקיים בין הימים ב'-ו' בין השעות 10:30-14:00 ואם תרצו להמשיך גם לארוחת ערב ברמה אחרת ממה שאתם מכירים, תבקשו להציץ בתפריט:)

כבר מהכניסה היה ניתן להבחין בתוספת מרעננת למסעדת השף המוכרת, הקונספט עכשווי ממחוזות יוון, כשעל הקיר תלויות תמונות מפתות ממיקונוס, כאלו שישכנעו כל אחד מאיתנו לצלול לתוך חופשה חגיגית לרקע צלילי הבזוקי. יחד עם פרזנטציה מושלמת, השירות היה אדיב ומאוד אישי, כיאה למסעדת גורמה.

אחרי מספר לגימות ממיץ תפוזים סחוט טבעי, השף הנכנס אנטולי שפיר הציג לנו את המטעמים המיוחדים, כאלו שלא נתקלנו בהם עדיין בארוחות בוקר בבתי מלון ולו המלון היוקרתי ביותר. בין הסלטים המשובחים היה סלט טבולה מתובלן עם עקיצות מעולות של לימון, סלט סלק מתקתק, סלט ירקות יווני עם גבינת פטה איכותית, חמוצים מעולים, הרינג איכותי כבוש, סלמון כבוש, גבינות קשות משובחות ועוד מבחר עצום של מטעמים מיוחדים. 

משם, אנטולי המשיך לגרות לנו את בלוטות הטעם עם מבחר של מאפים הנאפים במקום, מטעמים יווניים בכוסות מעוטרות כמו ריבת עגבניות מושלמת בליווי כדור לאבנה טעים במיוחד, קרפצ'יו סלק עם גבינה כחולה, גבינת רוקפור עם אגסים מבושלים וכמובן איך שלא, שקשוקה אדומה עם טעמים של מיקונוס, לחמי מחמצת כפריים ולחמי שאור, בייגלים אמריקאים ואפילו אוזני המן יצירתיים עם גבינות! 

 

אחרי סיבוב מלא בתאווה וברצון עז לשבת לאכול, יצאנו החוצה למרפסת המרהיבה של המסעדה הצופה על חוף הים ולהפתעתנו, גילינו דוכן שוק יווני יפהיפה, עליו ניצח הסו שף שלומי שוקרון, שעד לא מזמן היה יד ימינו של השף המוכשר אוהד איבגי שלימד אותו את רזי המקצוע ועזב לדרך חדשה. שלומי ממונה על ארוחות הערב במסעדת 'אנדיב' ובימים אלו עובד על תפריט מחודש של מנות שף משובחות, ביסטרו בשרי איכותי וכמובן מנות דגים טריים לצד יינות יוקרתיים שייבחרו בקפידה בהתאם לכל ארוחה. אז לענייננו, שלומי עמל על הכנת הסופלקי היווני הידוע בתור שיפוד בשרי, אך כאן נבחר הסלמון לצד חציל ויוגורט מרענן, כל זה על פיתה צלויה שעשתה לנו הרבה טוב על הנשמה.

אחרי ארוחת בוהריים כזו, חשוב לאכול גם מתוק, כי אם כבר רגשות אשם, אז עד הסוף, מה שאומר שביקרנו מספר פעמים בשולחן המתוקים וליקקנו את האצבעות.

אך בשביל ההרגשה הטובה, הכנסו לפה גם פירות טריים, שהשתלבו באופן מושלם עם הנוף הבהיר ממנו מנצנץ הים המוזהב של אשדוד.

זו הייתה ללא ספק חוויה קולינארית שלא נשכח לעולם ולא נרצה לשכוח, כי זה בהחלט הופך להיות המקום הקבוע של מפגשי הבנות, כמה שעות בלי הילדים, במלון יוקרתי, אווירה של חו"ל, בראנץ' יווני ומפנק שאין כמותו ושירות אדיב ומקסים! נראה כי המנכ"ל יניב אדיבי מתכנן הרבה דברים טובים ל'אנדיב', כאלו שיצליחו להגדיר את המקום כמפגש החברתי הפופולארי ביותר בעיר. בימי שישי מתוכננת קבלת שבת מרהיבה עם זמר/ת וחגיגות יווניות(רק בלי שבירת הצלחות) והחל מחודש מאי יורכבו חבילות נופש מפנקות שכוללות בראנץ', גישה חופשית לבריכה, טיפולי ספא ועוד. בנוסף לכך המסעדה ערוכה לאירועים עד 140 איש כגון בריתות, כנסים, סמינרים ועוד.

פעם הבאה אני מזמינה את החדר הפרטי, אם כבר אז להרגיש כמו VIP

תודו שעשינו לכם חשק לבראנץ'...

לפרטים והזמנת מקום: לחצו כאן!

כתבתה של שירן כהן שי

צילום: שירן כהן שי