ארוחת בוקר מאוחרת, בופה עשיר ומפנק, שעתיים של ניקוי ראש ויציאה מהשגרה, אלו ללא ספק המילים שמגדירות בצורה הטובה ביותר את הבראנץ' החדש של מסעדת "אנדיב" במלון ווסט אשדוד.

שירן כהן שי | | 7/10/2018

ארוחת בוקר מאוחרת, בופה עשיר ומפנק, שעתיים של ניקוי ראש ויציאה מהשגרה, אלו ללא ספק המילים שמגדירות בצורה הטובה ביותר את הבראנץ' החדש של אנדיב אשדוד

ארוחת בוקר מאוחרת, בופה עשיר ומפנק, שעתיים של ניקוי ראש ויציאה מהשגרה, אלו ללא ספק המילים שמגדירות בצורה הטובה ביותר את הבראנץ' החדש של מסעדת "אנדיב" במלון ווסט אשדוד.

אומנם הבראנץ' זה מנהג וותיק וידוע בעיר תל אביב, אך לאשדודים זו התחלה של סיפור אהבה! המנכ"ל הנכנס יניב אדיבי מרשת טמרס החליט להכניס בשורות חדשות לאשדוד, אחת מהן היא הבשורה המשמחת על בראנץ' עם בופה חלבי (משעה 11:30-14:00 בימים ב'- ו') לקהל האשדודי, שמתאים לקונספט הבוטיק של מלון ווסט אשדוד. 

המסעדה הכי יפה בעיר משיקה תפריט בוהריים שווה ואיכותי הכולל:

מבחר סלטים, גבינות בוטיק, מיצים טבעיים, מבחר דגים כבושים וחמים, פינות בריאות, מבחר לחמים, חביתות שונות, פשטידות, טאפסים, קפה איכותי ועוד...

בראנץ' זו חגיגה בין הבוקר לבין הצהריים, הזמן המושלם לשלב בין קולינריה איכותית לבין זמן איכות מהנה, באווירה יוקרתית ומשובחת במלון עסקים מול הים. בניגוד לארוחת בוקר, לבראנץ' לא תאחרו, מאחר שהוא נמשך עד שעות הצהריים ומאפשר לכם ליהנות מארוחת בוקר בשלווה ובנחת.

השפים אוהד איבגי ואנטולי שפיר הרכיבו תפריט מתוחכם אך בו זמנית פשוט ומפנק, עם חומרי גלם משובחים ותשומת לב לפרטים הקטנים!  בחרו את מקום הישיבה שלכם על פי מצב הרוח, בישיבה במסעדה המעוצבת בסגנון קלאסי ויוקרתי או בישיבה במרפסת המקורה עם נגיעות חמימות של קרני השמש ותתחילו ליהנות מבראנץ' בסגנון פריסטייל בנגיעות שף!

בואו לחוות ולהרגיש כמו אנשי מלוכה בעלות של 89 ₪ לסועד בימים ב'- ו'

בין השעות 11:30 ל- 14:00 ובימי שישי תיהנו מקבלת שבת לצלילי מוזיקה יוונית.

 לתפריט הבראנץ' לחצו כאן!

 

התמונות מדברות בעד עצמן...