מה בתפריט
מה חדש
אשדוד בתפריט אינדקס מסעדות באשדוד, באתר רשימת מסעדות מובילות באשדוד, ומדריך אינטרנטי למסעדות חלביות בעיר.
אשדוד בתפריט מרכז עבורכם מבחר פיצריות באשדוד המבצעות משלוחים לכל רחבי העיר, שימו לב ישנן פיצריות הנותנות שירות גם בגן יבנה
אשדוד בתפריט, אתר המשלוחים הרשמי של אשדוד, מכירים בצורך התמידי של עסקי המזון בעובדים, ולאור מצב האבטלה במשק, השכילו והיטיבו עם שני צדדי המטבע. באתר מפורסם מעתה לוח דרושים בלעדי וייחודי לענף המזון באשדוד. ולכל מקפיצי המחבתות, חותכי הסלטים ולהטוטני הבקבוק והמגש, צוות האתר מאחלים לכם בהצלחה ופרנסה טובה.
אשדוד בתפריט פורטל המשלוחים של אשדוד נחשב היום המדריך הגדול והמקיף בתחום הקולינריה והבילוי בעיר. יש כאן הכל מהכל תיהנו :)
מחפשים עבודה בתחום המזון? צריכים משלוחנים מקצועיים לעסק? זקוקים לשף, מנהל או אחראי משמרת? פרסמו עוד היום בלוח הדרושים של אשדוד בתפריט, זה עובד!!!
"אחד על אחד"- מדור כתבות אינטימי ואישי, שמטרתו ליצור פסיפס אנושי של המובילים בתחום המזון והאירוח בעיר אשדוד. במדור תוכלו להכיר את השפים, המנהלים והזכיינים המובילים בעיר, ובקרוב מאוד יופיעו כתבות נושא מעניינות ששווה לקרוא. הכתבות מתחדשות מעת לעת, וניתן להגיב להן בדף הפייסבוק של אשדוד בתפריט.
משלוחים
מסעדות
אשדוד בתפריט אתר המשלוחים של אשדוד מרכז בתוכו ממגוון הפיצריות בעיר, באתר תוכלו למצוא תפריטים מגוונים לצד פיצריות איכותיות בסגנונות ומחירים שונים.

לרשימת הפיצריות המלאה באשדוד, פיצות באשדוד

באיטליה נדרשת הכשרה מבטן ומלידה להכנת פיצה ראויה וטובה, והמתכונים עוברים בירושה מהסבתא לנכד. אז נכון שאשדוד היא לא נאפולי, אך הפיצריות שבעיר מוכיחות עצמן לאורך שנים רבות, ואפילו מציעות מגוון עשיר של מנות ייחודיות בנוסף. לאורך הזמן, הפיצריות באשדוד הצליחו לשמר את המסורת ובמקביל לשמור על איכות גבוהה לצד הרחבת התפריט, כך שהן לא נופלות מכל מסעדה חלבית. מגוון עשיר וחדשני לצד קלאסיקה ואותנטיות הן כנראה סוד ההצלחה של הפיצריות באשדוד

אשדוד בתפריט

פיצה אשדוד

נהוג לחשוב שמקור המאכל האהוב פיצה הוא באיטליה, אך האמת היא שהפיצה הגיעה רק במאה ה- 10 לאיטליה ע"י הערבים שכבשו אותה באותה עת. למעשה, הפיצה הייתה פיתה ערבית עם תוספות מעל. בתחילה הפיצה הייתה נפוצה בעיקר בנפולי, אך עם השנים התפשטה אל כל רחבי איטליה, ואכן באיטליה נדרשת הכשרה מבטן ומלידה להכנת פיצה ראויה וטובה, והמתכונים עוברים בירושה מהסבתא לנכד.

אז נכון שאשדוד היא לא נפולי, אך הפיצריות הרבות שבעיר מוכיחות עצמן לאורך שנים רבות, ואפילו מציעות מגוון עשיר של מנות ייחודיות בנוסף.

לאורך הזמן, הפיצריות באשדוד הצליחו לשמר את המסורת ובמקביל לשמור על איכות גבוהה לצד הרחבת התפריט, כך שהן לא נופלות מכל מסעדה חלבית. לא סתם גדל מניינן של הפיצריות בעיר אשדוד, מה שמעיד על הביקוש הרב.

מגוון עשיר וחדשני לצד קלאסיקה ואותנטיות הן כנראה סוד ההצלחה של הפיצריות באשדוד.

אז איך עושים פיצה טובה באשדוד? מכינים את הבצק עם הקמח והביצים, מפזרים בנדיבות, לשים את הבצק באהבה ופותחים אותו בגאווה, מקפיצים אותו קצת באוויר [סתם בשביל הרושם, זה לא באמת משפיע על הטעם], בינתיים הרוטב מבעבע ומתבשל בסיר- קצת שום, קצת בצל, עגבניות ועשבים, הריחות ממלאים את כל החלל ובלוטות הטעם ממתינות בקוצר רוח לטעימה קטנה מהיצירה.

כי באשדוד אוכלים פיצה עם כל החושים.