אירוח גאורגי באולמי "טמאדה"

אוכל אותנטי על טהרת המטבח הגיאורגי

אולם אירועים גיאורגי באשדוד

אתם בחרתם

מנות הדגל באשדוד

אשדוד, כבר מזמן הוכתרה כפנינה קולינרית, לא רק בגלל הקרבה לים והקשרים עם הדייגים בעיר, אלא בגלל החזון הגדול שיש לצעירים על סצנת הבילויים והאוכל באשדוד

העולם של עלמא

מקום בילוי, בר ואוכל

קובה באמצע רחוב יונה הנביא

מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

יום שישי   12/09/2014

כתבה על אשה חזקה המאמינה שהשמיים הם הגבול/ סיון קידר

ענבל לוטטי, אם במשרה מלאה ל- 3 ילדים וילידת העיר אשדוד, בעלת עסקי מזון בתחום הקייטרינג והמסעדנות, לא מוותרת על זמן איכות עם משפחתה וחולמת להעניק לכל אדם ארוחה בריאה ואיכותית במחיר שווה לכל כיס.
כתבה על אשה חזקה המאמינה שהשמיים הם הגבול/ סיון קידר | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 12/09/2014

אתמול, 10.9.14, נערכה הפתיחה החגיגית של coffeat, הבייבי החדש של ענבל לוטטי, אשר בו מוצע לקהל הרחב תפריט עשיר בכריכים, פוקאצ'ות, מתוקים, קישים ומבחר מטעמים בעלות של 5 ש"ח בלבד. יום לפני הפתיחה ביקרתי ב- coffeat, ומצאתי עצמי בין עשרות הלקוחות הממתינים לתורם. הופתעתי לגלות כי תורי להזמין הגיע במהרה, ועוד לא הספקתי לבחור את המנה האישית שלי. את פני קיבלו בחיוך ובאדיבות צוות העובדים, וכמובן שהשירות היה מהיר גם הוא.

IMG_4767

לא ציפיתי לארוחה שתפיל אותי, אך הופתעתי מאוד. הכריך היה טרי וטעים, ובזמן הארוחה אף הרשיתי לעצמי להציץ במטבחה של ענבל, ושמחתי לגלות כי המנות כולן מוכנות במקום.

נפגשנו לשיחה בבוקר יום חמישי. שוב היה תור ארוך שהשתרך אל מחוץ לדלתות בית הקפה, ונאלצתי להמתין בסבלנות על אייס קפה מצנן. כשהחלה השיחה פתחה ענבל בתיאור חלומה לפתוח בית תמחוי ורצונה העז לעזור ולהעניק מעצמה לזולת. "לא הצלחתי (עדיין) להגשים את החלום" היא מספרת, "אבל היום אני יכולה לארח משפחה של 7 נפשות בארוחה שעלותה 50 ש"ח בלבד. זה הדבר שהכי משמח אותי, שבאמת כל אדם יכול לאכול וליהנות מאוכל איכותי".

במהלך הראיון ענבל מסייעת מידי פעם לצוות העובדים, ולצידי אני מגלה תלמידות תיכון, המספרות כי הן מגיעות ל- coffeat לאכול בכל יום בהפסקת הבוקר. "יש קפיטריה בבית הספר" הן מספרות, "אבל כאן ממש טעים לנו".

ענבל החלה את דרכה כעובדת בפיצריית קאסה דל פפה אשדוד, יחד עם בן זוגה בזמנו, ובעלה כיום. ענבל: אנחנו יחד מגיל 16. מגיל 17, כשהעסק עבר לבעלותו התחלתי לעבוד איתו, ולאורך השנים הפכתי להיות מנהלת".

IMG_4758

העבודה עם בן זוגה מוכרת לענבל מאז ומעולם, אך היא לא חלמה לעסוק במסעדנות לאורך זמן. היא החלה לעסוק בתחום טיפולי היופי והטיפוח, וכשפיתחה אלרגיה לחומרים עימם עבדה הסבה את מקצועה, למדה קונדיטוריה בבית הספר "תדמור" והתמסרה לעסק המשפחתי. ענבל: "באופן טבעי קיים קושי בעבודה עם הבעל, כמובן שחסר לנו זמן איכות לעצמנו, ובכלל, ומי שמכיר את עולם המסעדנות יודע כמה הקרבה יש בו, אבל אני לא מוותרת על חיי משפחה תקינים, לפני הכול אני אימא, והדבר היחידי שאני לא מצליחה להוציא אל הפועל זו חופשה זוגית, עדיף באירופה" היא אומרת בהלצה.

בשנים האחרונות היא מנהלת גם את "קולינריו"- קייטרינג חלבי, יחד עם השף שלמה לוטטי (גילוי נאות- הוא קרוב משפחה רחוק), ושואפת להפיץ את בשורת ה- coffeat, ברחבי הארץ. היא מצהירה: "אני באמת מאמינה שעם ה- coffeat נצליח להגיע לכל אדם מכל רקע ומוצא, אנו מעניקים כאן מנות טובות, עבודת יד, מושקעות וטעימות, ואני מאמינה שהלקוחות מרגישים בזה".

5

אחרי 14 שנים בענף ענבל עדיין נהנית לתת שירות ולהסעיד. לדבריה, ללא האהבה והתשוקה למקצוע אין הצלחה, לפחות לא לאורך זמן. היא מציינת את חשיבותם של העובדים ותמיכת המשפחה כהכרחיים ונחוצים, אך משיחתנו התרשמתי כי גם לבדה תדע להגשים את יעודה.

אהבתם? אתם יכולים להזמין ישירות: 050-8086288