אירוח גאורגי באולמי "טמאדה"

אוכל אותנטי על טהרת המטבח הגיאורגי

אולם אירועים גיאורגי באשדוד

אתם בחרתם

מנות הדגל באשדוד

אשדוד, כבר מזמן הוכתרה כפנינה קולינרית, לא רק בגלל הקרבה לים והקשרים עם הדייגים בעיר, אלא בגלל החזון הגדול שיש לצעירים על סצנת הבילויים והאוכל באשדוד

העולם של עלמא

מקום בילוי, בר ואוכל

קובה באמצע רחוב יונה הנביא

מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

יום שני   19/12/2016

תעשי רק מה שאת אוהבת/שירן כהן שי

היא בחורה צעירה, שאפתנית ובעלת כריזמה מנצחת, סללה לעצמה דרך בטוחה להצלחה למרות או בזכות היותה אם חד הורית לילדה בת 9. היא לא מנסה להוכיח לאף אחד, אלא לעצמה כי היא יכולה לנסוק למעלה בכוחות עצמה, גם כשלא היה גבר בסביבה. כיום היא נמצאת בזוגיות תומכת, אך לא משאירה בצד את ההעצמה הנשית, אלא מחזקת אותה.
תעשי רק מה שאת אוהבת/שירן כהן שי | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 19/12/2016

"קחי מה שתרצי, מי יסרב לך 
קחי את העולם כולו 
מי יוכל לומר לך לא 
אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך 
מי שאת רוצה יבוא 
אל תלכי עם מי שלא." (גלי עטרי)

 

מילות השיר מתארות באופן מושלם את הכתבה הזו ומוכיחות לכל הנשים אי שם שהכול תלוי בהן! בדיוק מה שאפרת עמיר מנסה להגיד להן!

היא רק בת 34 וכבר הספיקה לנהל סניף של מקדונלדס, סניף של 'קפה קפה' וכיום היא בעליה של מסעדת 'מודו' באשדוד. היא אומנם חזקה בעסקי האוכל, אך היא בכלל התחילה כהנדסאית לוגיסטיקה אצל יבואן ברזל. כיום אחרי ניסיון רב בתחום המסעדנות היא מודה שזה קשה, אך היא כעת בשלה לעשות מה שהיא אוהבת בשביל עצמה ומי שהצליח להגשים לה את החלום הוא לא אחר מאשר בן זוגה הרצל שיטרית.

מודו-לכתבה2

 

 היא מעידה על עצמה כי היא לא אכלנית גדולה ובעברה הייתה ידועה כחולת ג'אנקפוד, אך אם כבר לאכול אוכל טוב , אז במסעדת 'נמסטה' ההודית בחוף הים, לשם היא תגיע בכל שעה שיגידו לה! או לחילופין את מנת ההמבורגר אנטריקוט של 'מודו' אליה היא מכורה ומספרת כי היא מאוהבת בטעם הטרי "מרגיש כאילו את אוכלת סטייק אנטריקוט עם תיבול רענן, מאחר שהבשר נטחן במקום מנתח טרי".  

1

 היא מעריכה מאוד את השף אסף גרניט, אליו נחשפה בעקבות התכנית 'מהפכה במטבח' ותוך כדי צפייה ייחלה לעצמה שמסעדת 'מודו' תמיד תתנהל כפי שהיא מתנהלת מהרגע הראשון, עם דגש על חומרי גלם איכותיים, טריים ויוקרתיים.

 

 היא בחורה צעירה, שאפתנית ובעלת כריזמה מנצחת, סללה לעצמה דרך בטוחה להצלחה למרות או בזכות היותה אם חד הורית לילדה בת 9. היא לא מנסה להוכיח לאף אחד, אלא לעצמה כי היא יכולה לנסוק למעלה בכוחות עצמה, גם כשלא היה גבר בסביבה. כיום היא נמצאת בזוגיות תומכת, אך לא משאירה בצד את ההעצמה הנשית, אלא מחזקת אותה.

אפרת והרצל

 

בכניסה למסעדת 'מודו' יכולתי להרגיש ברגע שהמקום מתנהל על ידי אישה חזקה, שעות הצהריים המוקדמות והמסעדה מבריקה, מוכנה מבעוד מועד לאירוח הלקוחות. המסעדה מחולקת לאזור של מסעדה ולאזור של בר, אופציה מושלמת לבילוי מתמשך של ארוחה טובה עם קוקטייל פיקנטי באווירה שונה. העיצוב ללא ספק מזכיר את המסעדות המצליחות בתל אביב, קלאסי ואלגנטי עם קו ברור ונקי מאוד, כיאה לאופי של אפרת, שלא מנסה להתיפייף, אלא מציבה את העובדות הברורות- "מסעדה טובה מתמקדת בשירות טוב, אסתטיקה וכמובן אוכל טעים".

4

 

היא טוענת כי דווקא כהיותה אישה שמנהלת מסעדה, בשונה מגבר, היא שמה דגש על הפרטים הקטנים, דברים שגבר לאו דווקא ישים לב אליהם, כמו יישור המפיות עם קו השולחן. יחד עם העיצוב, ההתנהלות היומיומית הן עם הספקים והן עם העובדים היא שונה "הכוח הנשי סולל דרך, הן מול הספקים והן מול הלקוחות. האינטראקציה של אישה היא בדרך כלל יותר נעימה ונינוחה, גבר הרבה יותר אגרסיבי ותקיף, אישה יכולה לפתוח דלתות בחיוך ובצחוק ומרגישים את זה באווירה הנעימה והחופשית שמתנהלת במקום". היא מספרת כי הלקוחות לא מזהים אותה כבעלת המסעדה, מאחר שהיא בדרך כלל מצטיירת כמאמא תומכת ומגוננת שלא מתהלכת עם האף למעלה, אלא מדברת עם כולם בגובה העיניים.

 5

היא חושבת שמסעדת 'מודו' עתידה להצליח בגלל החידושים המרעננים שמספקים לאשדודים וכן לכל האורחים מהארץ ומהעולם, מנות מיוחדות עם טעם ממכר, בדיוק כמו "הפיתה של הרצל" שנקראת על שם בן הזוג של אפרת, סוג של עראיס, פיתה מחולקת לרבעים עם מילוי בשר בקר וטלה.

 2

מנת הדגל גם היא עם זיקה משפחתית, עושה כבוד לעדה המרוקאית עם שם מובהק של מימונה: כבד אווז- מדליוני כבד על מופלטה (אותה מכינה דליה  אמא של אפרת) בזיגוג דבש ושקדים קלויים.

 7

לקינוח אי אפשר להתעלם מהקינוחים השווים של 'ביסקוטיס' כמו קינוח שחיתות אוראו: תחתית בראוניז, קרם אוראו, שברי עוגיות, טוויל שוקולד בזיגוג רוטב שוקולד וטופי חם. זה קינוח מהפנט שכלל לא מרגיש פרווה ואף גורם ללקוחות לחשוש שמא אכלו קינוח חלבי אחרי ארוחה בשרית.

8

 

כשעוברים לבר המרשים של המסעדה, אפשר להרגיש איך האווירה משתנה, אנרגיה תוססת והקוקטיילים המקוריים יוצרים חשק להישאר עוד. לאור האהבה שלי לאננס טרי,בחרתי קוקטייל 'אננס קולדה' -קוקטייל טרופי מתקתק המשלב טעמים של אננס וקוקס, בקרדי חם ומיץ אננס. מוגש עם סיגר מקל קינמון חרוך. קוקטייל מרענן שמותר לשתות אפילו בשעות הצהריים.

 6

בסיום השיחה שלנו היא מבקשת לתת כבוד לנשים חזקות שמעזות "הרי אם לא מנסים, לא יודעים". היא תומכת בהגשמת חלומות ומוסרת לכל הנשים אי שם שאסור לוותר וחייב לנסות להשיג את המטרות. 'אשדוד בתפריט' אוהבת מסעדות כמו 'מודו', בהן מתחילים את היום עם קארמה חיובית ואנרגיות גבוהות, כאלו שלבטח יספקו משמרת מוצלחת, אוכל טעים ולקוחות מרוצים!

 

לתפריט המסעדה ולהזמנת מקום:

לחצו כאן!

למסעדות נוספות באשדוד בתפריט: 

לחצו כאן!

כתבתה של שירן כהן שי

 

 אתם מוזמנים להגיב לכתבה:)