אירוח גאורגי באולמי "טמאדה"

אוכל אותנטי על טהרת המטבח הגיאורגי

אולם אירועים גיאורגי באשדוד

אתם בחרתם

מנות הדגל באשדוד

אשדוד, כבר מזמן הוכתרה כפנינה קולינרית, לא רק בגלל הקרבה לים והקשרים עם הדייגים בעיר, אלא בגלל החזון הגדול שיש לצעירים על סצנת הבילויים והאוכל באשדוד

העולם של עלמא

מקום בילוי, בר ואוכל

קובה באמצע רחוב יונה הנביא

מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

יום שישי   20/12/2013

בעזרת ה׳ נעשה ונצליח וה׳ עלינו ברחמיו ירוויח/ סיון קידר

הסיפור שלי:

נעים מאוד, שמי מאיה אלון , והאהבה שלי היא עיצוב עוגות בקצפת . אהבה שהפכה עם הזמן למקצוע אני עוסקת באמנות הזילוף בקצפת , אני אופה ומזלפת עוגות לימי הולדת ולאירועים מיוחדים. אני משתמשת בטכניקות זילוף אותן פיתחתי בעזרתם ובהשראתם של בורא עולם ובעלי דוד אלון שאותן לא מלמדים בבתי ספר מקצועיים ונחשבים בתחום האפייה וקונדיטוריה. שמות נחשבים מאוד בתחום עברו אצלי סדנאות והיו נדהמים בכל פעם מחדש מכמות המידע הנרחב שהועשרו על ידי.
בעזרת ה׳ נעשה ונצליח וה׳ עלינו ברחמיו ירוויח/ סיון קידר | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 20/12/2013

הסדנאות שלי נקראות ״ העוגות של מאיה אמנות הזילוף״ ונחלקות לשלושה קבוצות

*סדנת זילוף בסיסית

 *סדנא משולבת (זילוף וציור)

*סדנא למתקדמים

 כל הפרוט של הסדנאות רשום בהמשך

לפני הכל אספר לכם שזוהי באמת ״מתנה משמיים״ כמות האהבה האכפתיות והשלמות שהנני משקיעה על כל עוגה ועוגה שאני יוצרת היא באמת ובתמים בעזרת ה׳ יתברך ובעלי דוד שנוטעים בי השראה והערצה לאמנות וליצירה המושלמת של כל עוגה ועוגה ובמטרה שבזכות של הענקת חיוך שמחה וטעם מושלמים.

Cakes

אז איך הכל התחיל?

במשך כ 14 שנים התגוררנו באירופה ובארצות הברית בהן הייתי עקרת בית ומגדלת את ארבעת ילדנו בחרתי לפתח להנאתי כתחביב את אמנות הזילוף בקצפת ,שהפך לאהבה גדולה ובהמשך הדרך לעסק מצליח ומוצלח.

לאורך השנים הללו אפיתי זילפתי עוגות למשפחה,לשכנים ולחברים קרובים ולא חלמתי כלל על פתיחת עסק ובוודאי שהחלטנו לחזור לארץ, אמנות הזילוף לא הייתה בכלל מטרה לפתיחת עסק אבל דרכי ה׳ נסתרות ובכן אסביר:

עם הגיענו חזרה ארצה עבדתי כקלדנית בתי משפט שבו עסקתי כשנה אבל האהבה לאפיה ולזילוף ובעיקר ליצירה ולחדשנות,עדיין בערה בי ונשארה עימי גם בארץ הקודש.

 

עוגות-באשדוד

ולפני כשנה וחצי,דוד בעלי היקר שעד כה היה בקדמת הבמה החליט לדחוף אותי קדימה כי הוא מוכר ביותר בתחום היצירה וזיהוי כישרונות ,ודחף אותי לקדמת הבמה באהבה מוחלטת ובביטחון מלא בבורא עולם שידריך אותנו לכל אורך הדרך!

ובכן עשינו את הצעד המפתיע ובחרנו לפתוח דף עיסקי ״העוגות של מאיה״ בפייסבוק , היה זה יום שישי רגע לפני כניסת השבת , ומאחר שאנו שומרי שבת בחנו את הדף רק במוצאי שבת וברוך ה׳ להפתעתנו ולתדהמתנו גילנו יותר 1700 לייקים לדף העסקי והלייקים עלו משעה לשעה ברוך ה׳.

מאותה שבת גורלית השתנו חיינו מקצה לקצה. הזמנות לעוגות החלו להגיע והופתענו לגלות את כמות האנשים שהתעניינו בתחום.

הבקשות לסדנאות הלכו וגדלו. לאחר שכנועים וחיזוקים רבים מצד בעלי פיתחנו במחשבה משותפת את פורמט סדנאות הזילוף. היומן התמלא במהירות. סדנת הציור התפתחה במשך החודשים שלאחר מכן ושילוב שתי הסדנאות יצר את הפורמט הקיים כיום של הסדנא המשולבת.

הסדנה למתקדמים נולדה גם כן בשנה האחרונה ובקרוב יתחילו גם סדנאות האיירבראש והזילוף בתלת מימד.

עוגות-מעוצבות-באשדוד

אני ובעלי התארחנו לסדנאות כבר בכל רחבי הארץ, מקריית שמונה ועד אילת, כשאנחנו מעבירים את הידע והאהבה לזילוף ונותנים לתלמידות את הביטחון ללכת בעקבות החלומות שלהן.

מאז תחילת הסדנאות התווספו לשוק העבודה מאות נשים שהתחילו למכור עוגות ולהעביר סדנאות בעצמן אחרי הידע שרכשו אצלי ואני ממשיכה ללוות ולייעץ להן גם בחודשים שלאחר הסדנא.

הסדנאות של "העוגות של מאיה" הן חוויה מעבר ללימוד אומנות הזילוף, היא חוויה מלאה בהשראה, באהבה, בחיבור בין אנשים מקצוות שונים של הארץ ומעבר לכל חוויה שמשאירה טעם מתוק של עוד.

מזמינה אתכן להתמכר כמוני וכמו אלפי נשים ברחבי הארץ לטעם המתוק של הקצפת ולאומנות הזילוף.

עוגות-מעוצבות-אשדוד

העוגות של מאיה, נעים להכיר:

מאיה אלון: מנחת סדנאות אומנות הזילוף

דוד אלון: בעלי היקר ,מנהל רכש, לוגיסטיקה, שיווק ופרסום, יודע שאין שנייה לה!!!

החזון שלי

ברגעים המעטים בהם אנו מרשים לעצמנו לשקוט ולקחת פסק זמן, אנו רואים כיצד הסדנאות שלנו מגיעות אל כל אחת ואחת מכן: "המכללה לאומנות הזילוף- העוגות של מאיה". בית ספר ראשון מסוגו בארץ, בו נעביר את קורסים להתמקצעות בתחום הזילוף בקצפת עליהן אנו עמלים בימים אלו.

 כמו כן, המצטיינות שיסיימו את הסדנאות יוכלו לעבור הכשרה ייחודית להנחיית סדנאות זילוף, ואף להתברג אל משפחת "העוגות של מאיה".

אני מזמינה אתכן ללמוד, להתרגש, להתפתח ולגדול, להכיר את העולם המתוק והקסום, עולם שנבנה באהבה! 

 

לפרטים נוספים ניתן להצטרף בדף העסקי בפייסבוק

מבחר קונדיטוריות המכינות עוגות מעוצבות