יום שני   28/03/2016

אביעד שועט קדימה

לפיצה נפוליטנה בעלים חדשים! הוא צעיר, כריזמטי, סופר אנרגטי ובעל רזומה עשיר להפליא (לפחות יחסית לגילו הצעיר) בעולם היח"צ המקומי, חיי הלילה והמסעדנות.
אביעד שועט קדימה | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 28/03/2016

הוא מייצג, לפחות בעיניי, את כל יתרונות דור ה- Z: מלא מרץ, עסוק בכמה דברים במקביל, ניזון ומזין את הרשתות החברתיות, מלא בכישורים במגוון תחומים, חושב בגדול ובעל רעב בריא להצלחה.

על בני דורו, וכוח העבודה הצעיר בשוק יש לו הרבה מה לומר, העצלנות, ניצול המעסיקים והיעדר הערכיות ומוסר העבודה כואבים לו, ובסביבתו הוא מעודד עשייה חיובית מלאה בשמחת עשייה.

1212

הוא מכין לכם כמה הפתעות, ביניהן תפריט מדליק עשוי מחומרי גלם איכותיים במחיר הכי שפוי בעיר והרבה בלאגן במדיה הדיגיטאלית. ובינתיים, אתם מוזמנים לקרוא עוד דבר או שניים (טוב, קצת יותר) על הבחור הצעיר בענף המסעדנות בעיר, שבא לבעוט, לתת בראש בפול גז ולרענן לכם את התפריט ואת תרבות הצריכה!

על עצמי...

"אביעד תורג'מן, בן 26, מגיע מבית דתי, אבל השתלטתי על חיי הלילה של העיר כיחצ"ן, מנהל בארים וכתב רכילות. להורים לא הייתה התנגדות לעיסוקיי, מכיוון שידעו שאני עצמאי ומשתכר טוב, ותמיד בחרתי ללכת בדרכי. אני אדם מאמין ושומר מסורת, ומוצא את הדרך שנכונה לי לדבר עם אלוהים".

 1313

השירות הצבאי...

"שירתי כלוחם בגבעתי, ולצערי חודשיים לפני השחרור נכוויתי במהלך משמרת  ממסיר שומנים. הפציעה השביתה את העיסוקים שלי לזמן מה, אבל ברגע שהחלמתי והשתחררתי מצה"ל חזרתי לפעילות מלאה בתחום חיי הלילה והבילויים".

רקע מקצועי...

"כבר בגיל 14 עבדתי כמחלק פלאיירים לפיצריות, בגיל 16 עבדתי כשליח, ובהמשך השתלבתי ככתב רכילות לנוער בעיתון חפרפרת, פתחתי את ""zoom in, שתיעדה מעבר לעדשת המצלמה את חיי הלילה בעיר, ניהלתי את ה"ביאנקו", "המרפסת" וה"קוקוס ביץ'", עבדתי כברמן ב"מלאיה", ב"הייניק" וב- "vibe". בין לבין הספקתי גם לנהל את מכירות הכרטיסים ושיווק ההופעות באמפי באשדוד".

על המעבר מחיי הלילה למזון המהיר...

"התחלתי לעבוד כשליח ב קאסה דל פפה, ובמשך הזמן התקדמתי לעמדות במטבח. את כל הידע שלי בניהול פיצרייה ובמטבח האיטלקי רכשתי באותם ימים אצל ארז לוטטי (הבעלים של קאסה דל פפה) בזמנו ניהלתי את השיווק של קאסה דל פפה בדיגיטל וברשתות החברתיות, ועשינו המון רעש. במקביל השתלבתי גם בקופיאיט (בבעלות ענבל לוטטי) בעמדת ניהול".

1414 

על נפוליטנה...

"עכשיו יש לי בייבי משלי, נפוליטנה היא הפיצרייה הכי רעננה ותוססת, בה הצוות ואני בונים אווירה צעירה ודינאמית לקהל הלקוחות ומגישים תפריט איכותי ולא מתפשר בטעם ובאיכות במחירים ממש שווים. מגוון מוצרים ב- 5 ₪ החל מפוקאצ'ה ועד מרק ומגשי פיצה ב- 40 ₪. שווה לפחות לבוא לטעום, חובת ההוכחה עלינו".

 1515

וכמו שניתן להסיק, אביעד אף פעם לא עובד על פרויקט יחיד, וכבר הספיק להשתלב כמשווק בצקים כשרים למהדרין למגוון מסעדות ומקומות בילוי מובילים, ביניהן מסעדת "קירה", הדיינר האמריקאי "סנסט בולווארד", הביסטרו הים תיכוני "וינו דל מאר", סניפי הרשת "קפה קפה" באשדוד, מסעדות "רוזליטה", "רטטוי" ו"פרימור" ועוד.

גירינו אתכם מספיק? חכו, ממש בקרוב אביעד מצתרף אל רשת קופיפי, רשת בתי קפה ב- 5 ש"ח. ובינתיים, אתם יותר ממוזמנים להכיר את התפריט החדש של פיצה נפוליטנה, הוא נמצא ממש כאן!

 

ובחייאת, אם כבר הגעתם עד לכאן, תגיבו לנו בתחתית העמוד, כי חשוב לנו לדעת מה אתם חושבים!

אולי יעניין אותך גם לאן יוצאים באשדוד