מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

אחד למען כולם, כולם למען אחד

מסעדת ארמיס מתרגמת את סיפור שלושת המוסקטרים

חתונה על הים בגני בלו קאסל

עיצוב מודרני, שירות נפלא ואוכל משובח

הבראנץ' באנדיב

מסעדת אנדיב במלון ווסט משיקה בראנץ' חדש באווירה טובה

יום שני   21/10/2013

מור אביר ממסעדת סינטה/ סיון קידר

הפעם במדור אחד על אחד אני נפגשת עם מור אביר, בן 33, בבעלותו מסעדת סינטה המעולה שפועלת כבר 6 שנים בהצלחה רבה, ותוקשרה רבות במהלך 6 השנים הללו במדיה האלקטרונית. סיפרו רבות על השקעה כספית גבוהה (מעל 2 מליון ש"ח) ועל עיצוב חדשני ויוקרתי (פלזמות, כוורת יין מפתה, ספות יוקרתיות ועוד), אך ההצלחה העקבית במסעדה נובעת לטענת מור מעבודה קשה ומארבע נהלי ברזל: שירות מקצועי ואדיב, נקיון, אוכל טעים וטריות.
מור אביר ממסעדת סינטה/ סיון קידר | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 21/10/2013

מסעדת-סינטה-אשדוד

את דרכו בתחום המסעדנות החל כמלצר עוד בימי הזוהר של חוף לידו, בו הופעל בזמנו הפצ'נגה ביץ'. בין הגשת המשקאות ולהטוטי המגש כיכב כשחקן עולהומבטיח בנבחרת הכדורגל "הפועל אשדוד", בה שיחק 20 שנה. את אהבתו למגרש הקריב למען עולם המסעדנות, בו התברג בעמדות ניהול עם תום השירות הצבאי בעיר אילת. עם כניסתואל העיר הדרומית החמה הפך כמעט בין לילה למנהל מסעדות "ניו- יורק ניו- יורק" ו"טקסס גריל", אותן ניהל קרוב לשנתיים.

טרם חזרתו אל עיר הולדתו טייל ברחבי העולם, והספיק לערוך היכרות עם עולם המסעדנות בלוס אנג'לס, שם ניהל את מסעדת "ששי" הישראלית.

אשדוד כמובן קיבלה את מור בידיים פתוחות, וכנראה שהתמזל מזלו. מהר מאוד קיבל הצעה לעבוד בב"בית האופרה", אולם האירועים, בו הוצמד לאחראי, והוכתר למנהל האירועים תוך שבוע בלבד. בתום 4 שנים קיבל הצעה מפתה מגן האירועים "הרמוניה בגן", שם עבד 4 שנים נוספות, במהלכן התחתן והביא יחד עם שותפתו לחיים את ביתם הבכורה. "אישתי היא העוגן בבית", מספר מור, "בכל הקשור לעסק היא מעורבת פחות, אך בלעדיה לא הייתי מסוגל להגיע לאן שהגעתי. נכון להיום, אני הבעלים של מסעדת סינטה, אחרי ששלושה שותפים יצאו, וזה עולם תובעני. אין לי פנאי במהלך השבוע לבלות עם האישה, ומעט השעות הפנויות שיש לי מוקדשות לילדים.

כניסתו אל מסעדת סינטה הגיעה בעקבות הצעה שקיבל משי אזולאי, שותף פעיל בזמנו. הבעלות הבלעדית היא בת שנה בלבד, חדשה, אך אינה מאיימת כלל, לדבי מור. בשנה האחרונה החל להכשיר 3 מנהלים בכירים בסינטה, אותם הוא מכשיר על העמדות השונות במסעדה החל ממתן שירות ושטיפת כלים ועד לעמדת הגריל במטרה להתפנות למינוף העסק ואולי לפתיחת סניף נוסף "זה עוד בגדר שאיפה בלבד" הוא מציין. אך הצלחת העסק בטווח הארוך מושתתת לדבריו על צוות וותיק, אמון בין העובדים והמעסיק ויחס חם.

במסעדת סינטה- מסעדת בשרים על הגריל 130 מקומות ישיבה ו- 15 מקומות נוספים על הבר. ניתן לערוך אירועים וכנסים, ואף אירועים פרטיים בחדר VIP מפואר.