אתם בחרתם

מנות הדגל באשדוד

אשדוד, כבר מזמן הוכתרה כפנינה קולינרית, לא רק בגלל הקרבה לים והקשרים עם הדייגים בעיר, אלא בגלל החזון הגדול שיש לצעירים על סצנת הבילויים והאוכל באשדוד.

העולם של עלמא

מקום בילוי, בר ואוכל

קובה באמצע רחוב יונה הנביא

מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

אחד למען כולם, כולם למען אחד

מסעדת ארמיס מתרגמת את סיפור שלושת המוסקטרים

יום שלישי   04/04/2017

מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

אם אתם מחפשים מקום מושלם לחגוג בו את ארוחות החג, מסעדת אנדיב במלון ווסט אשדוד מזמינה אתכם ליהנות מתפריט עשיר בטעמים ומחוויה יוקרתית ומהנה עם חברים ובני משפחה/שירן כהן שי
מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 04/04/2017

 

לכל אחד ואחת מאיתנו יש מחשבות נשנות לגבי דבר אחד חשוב מאוד שהוא: מה נאכל בפסח?!

מצוות החג אוסרת על אכילה ובעלות של חמץ במהלך כל החג ויחד עם זאת חשוב גם לשתות ארבע כוסות יין בליל הסדר, לחגוג עד לאידע (למרות שזה קשור לחג אחר) וליהנות מחירות טובה יחד עם בני משפחה וחברים. לכל עדה יש מנהגים משלה, יש הנוהגים להימנע אף מחומוס, רק מהקשרו למילה "חמץ", יש הנוהגים לאכול קציצות דגים במרק צח, מה שנקרא קניידעלך ויש הנוהגים לאכול ראש של דג ברוטב עגבניות חריף, מה שנקרא חריימה. אין ספק כי ישנם אינספור מנהגים שכולם קשורים כאחד לאוכל!

17

מנכ"ל מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי עמל במשך חודשים על חידוש הקונספט למסעדת אנדיב, בנוסף לחגיגות בראנץ' יווניות שיצרו באז משמעותי והביאו למסעדה קהל חדש, אדיבי והרשת הבינו היטב את הצורך של הקהל הרחב ליהנות מאוכל טוב גם במהלך חג הפסח, לא משנה מאיזה עדה ואיזה מנהג הוא חוגג. המטרה הנעלה היא ליצור קיבוץ גלויות איכותי שיישב יחדיו תחת קורת גג אחת, יקרא את ההגדה, ירים כוס יין באוויר ויאכל ממטעמי חג עשירים ומפנקים המתאימים לכל מנהג באשר הוא.

11

12

התפריט שהורכב על ידי צוות יועצים קולינריים יחד עם השף אנטולי שפיר מכיל מבחר מנות מהמטבחים השונים, שילוב תרבויות של מזרח ומערב, מה שיוצר תענוג גדול לחך וסיפוק עצום לרעב של הקהל הרחב, ליהנות ממגוון טעמים שלא בהכרח הכיר במטבח הביתי והפרטי שלו. בין היתר, תוכלו ליהנות גם מטעמים מקומיים מהמטבח הישראלי, תוך כדי שימוש בחומרי גלם איכותיים! לבחירתכם, בר סלטים טריים להרכבה ומבחר סלטים ביתיים, לצידם ניתן למצוא מנות ראשונות מהמטבח היהודי המסורתי כמו כבד קצוץ, גפילט'ע פיש, סלמון כבוש ועוד.

9

המנות העיקריות משלבות פינת חיתוך בה נפרסים נתחי בשר עסיסיים ועוף צלוי מתובל מול האורח עם מבחר רטבים מיוחדים וכמובן מבחר תבשילים מסורתיים כמו דג מזרחי, צלי עגל חלב, עוף ממולא, פינה מזרחית אותנטית עם קוסקוס ביתי עם המרק המיוחד בתוספת פיקנטית של תבשיל ראש וגידים ותבשיל קציצות ובמיה.

7

8

לסיום מתוק, איך לא, מזנון עשיר ומפנק של קינוחים המיוצרים בקונדיטוריית המלון וכוללים מנות אישיות של עוגות, שוקולדים, פירות טריים ועוד.

10

פירוט ימי הפעילות והעלויות של המזנון במסעדת אנדיב לקהל הרחב:

  1. יום רביעי ה-12/4/17, ארוחת ערב בסגנון ברביקיו במסעדת אנדיב עם מבחר גדול של בשרים על האש. מחיר: החל מ-150 ש"ח
  2. יום חמישי ה-13/4/17, ארוחת ערב בסגנון אסייתי במסעדת אנדיב עם מבחר עשיר של מנות מהמזרח הרחוק . מחיר: החל מ-150 ש"ח
  3. יום שישי ה-14/4/17, ארוחת ערב שישי מסורתית במסעדת אנדיב עם מבחר גדול של תבשילי השף כמיטב המסורת. מחיר: החל מ-199 ש"ח
  4. יום ראשון ה - 16/4/17 , ארוחת חג מסורתית. מחיר: החל מ-260 ש"ח

תפריט זהה לתפריט בערב החג הראשון למעט צלחות הסדר.

שעות פעילות ארוחות הערב: 18:30-21:00

 טלפון להזמנות: 050-8086272

 לתפריט של מסעדת אנדיב

חג שמח וכשר מאשדוד בתפריט:)

 

כתבתה של שירן כהן שי