אירוח גאורגי באולמי "טמאדה"

אוכל אותנטי על טהרת המטבח הגיאורגי

אולם אירועים גיאורגי באשדוד

אתם בחרתם

מנות הדגל באשדוד

אשדוד, כבר מזמן הוכתרה כפנינה קולינרית, לא רק בגלל הקרבה לים והקשרים עם הדייגים בעיר, אלא בגלל החזון הגדול שיש לצעירים על סצנת הבילויים והאוכל באשדוד

העולם של עלמא

מקום בילוי, בר ואוכל

קובה באמצע רחוב יונה הנביא

מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

יום שלישי   05/11/2013

מישמש הכפר בעיר הגדולה/ סיון קידר

גיא פרידנברג, בן 34, נשוי ואב לילדה בת שנתיים. הוא מתגורר בהרצליה, אך ברכבו חוצה קרוב ל- 4,000 ק"מ בחודש. הוא מגדיר עצמו כאיש שטח, ואכן תפסנו אותו היום כאן, באשדוד, בפתיחת הסניף החדש של רשת "מישמש הכפר" במתחם K TOWER. זהו הסניף האחד עשר שהרשת משיקה, ורק לאחרונה נפתח סניף נוסף באשקלון, שניהם בידי זכיינים.
מישמש הכפר בעיר הגדולה/ סיון קידר | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 05/11/2013

מישמש הכפר משווקת פיצוחים, פירות יבשים, ממתקים, תבלינים ומגוון מוצרי מזון, ביניהם מוצרים מבית מזרח- מערב לחובבי האוכל האסייתי. לחברה סניפים המחולקים ל- 2 מחלקות- מחלקת חנויות רחוב ומחלקת דוכנים ברשתות שיווק. גיא הצתרף אל הדירקטוריון ביולי אשתקד וכמנכ"ל החברה מצליח להובילה על שביל האבנים הצהובות. עם כניסתו לחברה נמנו 4 סניפים בלבד, וגיא מספר שהצפי לשנה הבאה עומד על 25 סניפים ודוכנים.

מישמש-הכפר

 

את דרכו בעולם העסקים החל כמנהל הדרכה של מקס ברנר. גיא סייע בהקמת העסק ואף כתב את ספרי התפעול של הרשת. בתום שנתיים ניהל את מסעדת לחם- יין המצליחה, ובמקביל עמל במרץ על הקמת רשת היוגורטיות "יו יו יוגורטלנד" יחד עם 2 שותפים נוספים.

רשת יו יו יוגורטלנד נחשבה לחלוצה בענף היוגורטים והשייקים, והסניף הראשון הוקם בפינה אסטרטגית ומבטיחה, על רחוב קינג ג'ורג' פינת אלנבי. הרשת הביאה בשורה רעננה ויחודית עם תפריט חדשני ובריאותי, אך עקב גידול היצע הענף הוחלט למוכרה. עם מכירת הרשת הקים בתי קפה, ועסק בניהול בענף המסעדנות. בו זמנית ניהל גיא חברת בת לאירועי בריאות, שהעניקה שירותי הסעדה לאירועים ומוסדות על בסיס קונספט יו יו יוגורטלנד, שלימים נמכרה לשותפו.

כיום גיא מחזיק בבעלותו גם את חברת "קנדה מזון", חברת ייבוא המספקת מוצרי מזון, ביניהם המוצרים המשווקים במישמש הכפר. מכניסתו לחברה החל להנהיג מערך הדרכות לעובדים ולזכיינים, פיתח מערכת סחר מסודרת תוך הצבת יעדים ובניית תוכנית עסקית ארוכת טווח. המפתח להצלחה לדבריו טמון ביצירת חוויית בילוי ללקוח, הכוללת מחיר אטרקטיבי, איכות, שירות ונראות. "המטרה שלנו היא ליצור יתרון צרכני אמיתי", הוא מספר, "אנו מביאים את המוצרים הלא ממותגים במתכוון, ואיכותם עולה על שאר המותגים בשוק".

מישמש

איש העסקים והיזם הצעיר לא נח לרגע ודוגל בעבודת שטח מסיבית, אך בכל בוקר מבלה עם ביתו הקטנה , לא מוותר על הספורט הלבן, ואחת לשבוע לפחות יוצא למגרש. זכרונות הילדות מלאים בנופי בואנוס איירס בה התגורר עם משפחתו 5 שנים עד גיל 9. מוצאו בארגנטינה, ובהסטוריה המשפחתית לא הייתה יזמות עסקית. את החיידק לעולם העסקים חטף כנראה על הדרך, והניהול הוא האהבה הגדולה שלו, אך המוטו שלו מלמד להיות עם הראש בעננים והרגליים על הקרקע.