יום שלישי   05/05/2015

העובדים המצטיינים של אשדוד.../

באשדוד לא צריכים בוס בהסוואה!
העובדים המצטיינים של אשדוד.../ | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 05/05/2015

בעלי העסקים מספרים, כי לא קל למצוא עובדים מוכשרים ואמינים, השואפים לצמוח יחד עם העסק. אך כולם מעידים, כי ברגע שזיהו עובד כזה... יטפחוהו וילכו עמו יד ביד אל עבר שביל הזהב.

אשדוד בתפריט מציגה בפניכם את העובדים המצטיינים בעיר בתחום המזון, טבחים, שליחים, מלצרים, טלפנים ועוד. בכל שבוע נחשוף אתכם אל נותני/ותהשירותים במסעדות ובעסקי המזון בעיר, הם אלו שמבשלים לכם, מגישים לכם את המנות, מוודאים שאתם נהנים, ונמצאים כאן בשבילכם!

11

יעקוב אהרונוב, רק בן 21, וכבר מנהל את צוות המלצרים בראיחונה. בכל בוקר מגיע יעקוב אל בית העסק ואופה מאות לחמים בוכרים מה זה טעימים, אותם המסעדה מציעה לאורחי המסעדה ומשווקת למסעדות ואולמות אירועים ברחבי הארץ. יעקוב עתיד להתחתן באפריל הקרוב, כך שאת מרבית שכרו חוסך למטרה הנעלה. אשדוד בתפריט כבר קיבלה הזמנה!

כל מה שתרצו לדעת על מסעדת ראיחונה!

Coffeat

מיטל זרקה נמצאת בקופיט מאז מהיום הראשון. היא החלה כעובדת דלפק, ומייד זיהתה בה ענבל לוטטי, הבעלים של קופיט, את הפוטנציאל. היא נשלחה להתמקצעות בקפה לנדוור וחזרה לתפקיד אחמ"שית. היא רק בת 21, אך כבר מיועדת לנהל את סניף קופיט הבא שיפתח (ונגלה לכם בהזדמנות זו שזה עומד לקרות ממש בקרוב), אך לפני כן היא מתכננת טיול בתאילנד. עד אז היא ממשיכה להגיע מוקדם, הרבה לפני כולם, לתת שירות אישי וחם, ובהתאם למוטו שלה, לחייך לכולם, כי חוק חיוך הוא בגדר חובה!

קופיאיט ברשת!

ג'וני

שי מצליח הוא הנבחר לג'וני קריספי. עלם החמודות רק בן 21, אוטוטו בחופשת שחרור מצה"ל ומיד בתומה הוא מכריז שניתן יהיה לתפוס אותו תופס גלים בדרום אמריקה החלומית. הוא מאמין שהאושר הוא בחירה, ושהכל תלוי בפרספקטיבה נכונה. בג'וני קריספי שי עובד כחצי שנה, ולאחר שהוכשר לעבוד בכל העמדות, כיום מתפקד כאחמ"ש. על האווירה מספר שי: "תמיד כיף, וכשמתעסקים באוכל תמיד יש אווירה טובה"! אכן, המטבח הוא העמדה האהובה עליו, ועל אף גילו הצעיר, הוא מכין ארוחות שבת מלאות, מהדג המרוקאי ועד החמין. הוא ממוצא מצרי ומרוקאי, ואשדוד בתפריט ממתינה להזמנה לארוחת שבת.

לתפריט של ג'וני בקרו כאן!

לבנה גז

 לבנה גז החיננית היא המצטיינת של מסעדת גחלים. לבנה היא עולה חדשה, שרק לאחרונה השתחררה משירות לאומי. במסעדת גחלים היא ממלצרת כבר 3 שנים, ומספרת כי חשוב לה יותר מכל החיוך של הלקוח. היא חובבת אופנועים, ומחזיקה אחד ברשותה, ומאמינה כי אין דבר העומד בפני הרצון! בקרוב תמצאו אותה באקדמיה, רוכשת תואר במנהל עסקים וניהול בשוק ההון. ובינתיים, ממליצה לטעום ממבחר הנתחים המיושנים במסעדת גחלים! 

לתפריט מסעדת גחלים לחצו כאן!

פטרה

הכירו את רינה לדביץ', היא בת 21, חיילת משוחררת, שמשיגה תמיד את מה שהיא רוצה. במסעדת פטרה החלה כמלצרית לפני כשנה וחצי, וכיום מאחמשת ביד רמה ועם המון חן. הבעלים של מסעדת פטרה, סימו בן חובל סרב להעסיקה, מאחר והיא בת זוגו של חברו הטוב, אך לדביץ' לא ויתרה וחזרה אל מסעדת פטרה להתלמדות כשסימו לא נכח. מיד בתום ההתלמדות התקבלה לעבוד, ומאז ועד היום משמש לה סימו כמנטור. היא מספרת: "סימו הוא אדם ראוי להערצה, וזכיתי לעבוד עימו. הוא מלמד אותי המון על עולם העסקים ובכלל, על החיים". וכמי שמתעניינת ביזמות עסקית, נראה כי התערבה כאן יד הגורל. 

לדביץ' בחרה את מנת הצ'נאחי (תבשיל בשר עם חצילים, תפו"א, עגבניות, שום, בצל ותבלינים גיאורגים) של מסעדת פטרה כמנה המומלצת, ואף הוסיפה סיפור מרגש ולא רגיל: "סבתי לוקה בדיכאון. ולאחר חודש ימים בהם אכלה מעט לחם בלבד וסרבה לאכול כל דבר אחר, הרימה אלי צלצול, וביקשה באופן מיידי את מנת הצ'נאחי של הפטרה, אותה טעמה בעבר. הדמעות מילאו את עיניי, ומייד הבאתי את המנה עד לביתה, ומאז היא חזרה לאכול".

מה שמוכיח, כי האוכל שאנו אוכלים הוא גם מזון לנשמה!

לתפריט מסעדת פטרה לחצו כאן!

 Sinta

נעים להכיר! אושר דיין, בן 30, נבחר כעובד המצטיין של מסעדת סינטה.


אושר החל כטבח במסעדת סינטה, ובתום שבועיים של עבודה בין הסירים והמחבתות קודם אל עמדת הגריל. הוא מספר: "לי ולמור (הבעלים) הייתה אהבה ממבט ראשון"!


אושר למד טבחות סוג 1 בתדמור, ומתאר את ילדותו בבית מטבחיים, כנצר לשושלת קצבים. הבשר והאש זורמים בדמו, והוא מעדיף את עמדת הגריל על פני כל עמדה אחרת.


מוטו: אין דבר העומד בפני הרצון.


ארוחה מומלצת במסעדת סינטה: דואט סטייק אנטריקוט משוייש עם מדליוני כבד אווז לצד ירקות מוקפצים.


לתפריט המלא של מסעדת סינטה לחצו כאן!

 5

הכירו את אור ביבר, בת 23, נבחרה לעובדת המצטיינת בארומה סטאר סנטר.


וותק: 5 שנים. החלה כשוטפת כלים, התקדמה לקופה ולדלפק השירות וכיום, אחראית משמרת.


סטטוס: "סיימה טיול ארוך בדרום ובמרכז אמריקה, ובקרוב- סטודנטית לחינוך מיוחד לגיל הרך".


תחביבים: "רכיבה על אופניים (לא חשמליים), טיולים רגליים ברחבי העיר אשדוד".


מוטו: "אתה קוצר את מה שאתה זורע".


ארוחה מומלצת בארומה סטאר סנטר: "סלט שוק, כריך צפתית חצילים בלחם כפרי ומיץ תפוזים טבעי".


לתפריט של ארומה סטאר סנטר אשדוד לחצו כאן!