יום ראשון   25/06/2017

מנות הדגל של אשדוד

אשדוד, כבר מזמן הוכתרה כפנינה קולינרית, לא רק בגלל הקרבה לים והקשרים עם הדייגים בעיר, אלא בגלל החזון הגדול שיש לצעירים על סצנת הבילויים והאוכל באשדוד. מעת לעת נפתחות מסעדות עם שינוי מרענן, כאלו ששואבות השראה גדולה מתל אביב, העיר שלא נחה מבחינה קולינרית. אשדוד בתפריט סיירה בין המסעדות המובחרות בעיר ונהנתה ממגוון גדול של מנות, כל אחת שונה במראה ובטעמה, מה שיצר חשק גדול להמשיך ולמצוא את ה-מנות הטובות ביותר! אחרי הטעימות, לפניכם מנות הדגל של העיר אשדוד/שירן כהן שי
מנות הדגל של אשדוד | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 25/06/2017

הקורדון בלו של מסעדת נורדאו 24


מסעדת נורדאו 24 החדשה מוכיחה לנו שזה אפשרי ליהנות מבילוי לילי ומאוכל איכותי באותו מקום! שף המקום מספר כי המנה המומלצת שלו היא קורדון בלו-
כיס עוף ממולא בפיטריות, חזה אווז, שום, בזיליקום בציפוי פריך לצד פירה, ריבת בצל ורוטב שמנת חרדל! את המנה הוא ממליץ לאכול לצד כוס יין קליל ״בלו נאן״.
אנחנו מרגישים שאנחנו במחוזותיה של צרפת.. גם אתם רוצים להרגיש כך?

נורדאו 24 אשדוד


לתפריט מסעדת נורדאו 24

 

הסטייק אנטרקוט של מסעדת 'סאנסט בולווארד'

סטייק אנטרקוט מנתח מובחר ישירות מהקצב, לבחירתכם 350 גרם, 700 גרם או לאמיצים מבניכם ולאלו שבאמת אוהבים בשר, נתחים לפי משקל החל מ-800 גרם עד קילו 800  ! כל נתח מגיע עם תוספת טעימה לבחירה ורטבים אהובים. אין ספק כי מבחר של בשר טרי ומשובח מאפיין את סאנסט בולווארד, שמציעה אירוח מהנה של בילוי ואוכל.

סנסט אשדוד

לתפריט של סאנסט בולווארד

 

קרפצ'יו קריספי ג'ינג'ר של 'מסעדת עלמא'

במסעדת עלמא תמיד מחפשים כיצד ליצור מנות מיוחדות, כאלו עם פיין טיונינג בלי פשרות. מנת הדגל שלהם מאפיינת אותם באופן ההגשה הנעימה לעין ובטעמים העולמיים, שכבשו לנו את החך. קרפצ'יו קריספי ג'ינג'ר מטונה אדומה בליווי סלטון שורשים, פקאנים, קריספי ג'ינג'ר מתקתק וקרמל סויה. את המנה הזו, בעלי המקום ממליצים לאכול יחד עם קוקטייל שנקרא 'ג'קי בראון'- וודקה, אננס וניל, מידורי וסאוור ג'ינג'ר-חוויה מושלמת לחך!

עלמא אשדוד

לתפריט של עלמא

 

"בני פורטוגל" של מסעדת 'בני הדייג'

במנה הזו נפגש בני רבה לראשונה במסע אוכל בעיר פורטוגל, מיד אחרי שסיים את המנה הכריז כי התאהב בה ובחזרה ארצה עמל בכדי להכין את המנה ללקוחותיו בכל סניפי הרשת. מדובר בסוג של פילה דג לבן, ביקר מוסר ים טרי, בתיבול מלח פלפל, פפריקה, שום טחון, פלפל חריף קצוץ, פירורי לחם ושמן זית. מאז ההכרות עם המנה, נראה כי הפכה להיות מנת הדגל של כל הסניפים, אנשים מתענגים עליה ונזכרים בטיול שלהם בפורטוגל, בזכות הטעם והניחוחות.

בני הדייג אשדוד

לתפריט של בני הדייג

 

נקניקיות העגל של מסעדת 'ארמיס'

במסעדת 'ארמיס' מאמינים כי בכדי לייצר מנה טעימה ואיכותית, חשוב מאוד לעשות שימוש בחומרי גלם איכותיים, לכן מנת הדגל שלהם היא נקניקיות שנעשות במקום, מבשר של עגל טרי ושומן בוברסה מובחר, בשילוב עשבי תיבול ופלפל שאטה. בעלי המקום מספרים כי לקוחות ביקשו בכל עת שיוסיפו נקניקיות לתפריט, אך מאחר שהם לא עושים שימוש במוצרים קנויים, אלא מייצרים במקום, הם עמלו על מתכון ייחודי ומפנק שישרת את הלקוחות שלהם, עם טעם מובחר של נקניקייה איכותית תוצרת בית!

ארמיס אשדוד

לתפריט של ארמיס אשדוד

 

טאג'ין מרקש של מסעדת 'וייצמן'

הטאג'ין הוא כלי חרס מסורתי ממרקש בעל מכסה, משמש להכנת תבשילים אותנטיים בבישול איטי, מה שיוצר שילוב מושלם של טעמים הנספגים יחד ויוצרים ארומה שניתן למצוא בבתים מזרחיים אותנטיים. המנה המוגשת במסעדת 'וייצמן' היא חגיגת בשר; שילוב של זנב שור, לחי עגל וגרגרי חומוס פיקנטיים. אין ספק כי זו ה-מנה שמאפיינת את המטבח המרוקאי וכל בית מזרחי בישראל מכין אותה במועדים מיוחדים. את המנה ניתן לשלב עם קוסקוס מרוקאי, הרוטב הסמיך מעניק לקוסקוס טעמים משכרים, אותם הכי כיף לשתות עם כוסית "מחייה" (ערק) איכותי. את המנה תוכלו למצוא כל יום בתפריט המיוחד והאותנטי של מסעדת 'וייצמן'.

ויצמן אשדוד

לתפריט של מסעדת וייצמן

 

עוד כמה כתבות שכדאי לך לקרוא

 כתבתה של שירן כהן שי

מוזמנים להגיב בתחתית העמוד