אירוח גאורגי באולמי "טמאדה"

אוכל אותנטי על טהרת המטבח הגיאורגי

אולם אירועים גיאורגי באשדוד

אתם בחרתם

מנות הדגל באשדוד

אשדוד, כבר מזמן הוכתרה כפנינה קולינרית, לא רק בגלל הקרבה לים והקשרים עם הדייגים בעיר, אלא בגלל החזון הגדול שיש לצעירים על סצנת הבילויים והאוכל באשדוד

העולם של עלמא

מקום בילוי, בר ואוכל

קובה באמצע רחוב יונה הנביא

מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

יום חמישי   05/02/2015

"בתור גבר, אתה צריך תמיד שיהיה לך כסף בארנק"/ סיון קידר

כתבה פיקנטית ומפתה על החיים שמחוץ לקופסה
"בתור גבר, אתה צריך תמיד שיהיה לך כסף בארנק"/ סיון קידר | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 05/02/2015

בזמן שחבריו לספסל הלימודים עסקו בשיגרת נעורים נורמטיבית, בחר מיכאל אביב, הבעלים של סניף ג'וני קריספי באשדוד, להיכנס אל מעגל העבודה וליהנות מהחיים הטובים. לפני כעשור הוא נבחר להיות בן טיפוחיו של אסף אבוטבול, מבעלי קבוצת הפורום, במסלול ניהול, ולאחר שניהל מועדונים ומסעדות ברחבי הדרום הוא בחר להשתקע ולהשקיע בענף המסעדנות ובחיי הלילה של אשדוד.

3333

מיכאל הבין כבר בגיל צעיר שעל מנת להרשות לעצמו חיי מותרות וחופש כלכלי עליו לצאת אל שוק העבודה. כנער להורים גרושים לא חש בנטל הכלכלי, אף על פי שאימו נותרה עם חובות מחיי הנישואים. אך מיכאל בחר שלא להעמיס על אימו את מאוויו, ושילב את לימודיו עם עבודות שונות בענף המזון. מיכאל: "אמא שלי תמיד לימדה אותי, שבתור גבר, אני צריך תמיד שיהיה לי כסף בארנק. רציתי ללבוש מותגים ולהרשות לעצמי להחזיק טלפון נייד ופינוקים, אז התחלתי לעבוד כשוטף כלים באולם אירועים, ו- 100 שקלים בכיס הספיקו לי". תוך זמן קצר גילה הנער כי הפוטנציאל הכלכלי גדול יותר בענף המסעדנות, והחל למלצר. הוא מספר: "תמיד אהבתי את החיים הטובים, ויכולתי להרשות לעצמי דברים שלא היו בהישג יד של חבריי". 

עד שירותו הצבאי הספיק לעבוד גם במלונות ים המלח, ועצמאותו העניקה לו את החופש לו ייחל. לא מדובר בטיפוס נהנתן, בשיחתנו אני מגלה בחור צעיר בגילו ובנפשו מלא מוטיבציה וכוח רצון, אשר מסייעים לו לטרוף את העולם ולהגדיר את קו האופק קרוב יותר ממרבית האנשים שאני מכירה

כלוחם גולני הספיק לצבור זכרונות כואבים ממלחמת לבנון השנייה ולפקד בתפקיד סרס"פ. הוא סרב להמשיך שירותו בקבע, ומייד בתום השירות נרשם לקורס ברמנים בזמן אמיתי. במקביל נרשם ללימודי פסיכומטרי על מנת לשמור את כל האופציות פתוחות. מיכאל: בזמנו לא תכננתי ללמוד, אבל הצבתי לעצמי יעד. חשבתי על לימודי כלכלה או ניהול כספים ולוגיסטיקה, אבל בחרתי להמשיך לעבוד. הוא התקבל לעבוד כברמן במלון הנסיכה, ומהר מאוד קודם לתפקיד מנהל הברים של כל המלון. במקביל ניהל את ה"אליקסר", דאנס בר שפעל בסופ"שים, ותגבר משמרות בברים נוספים.

העבודה הקשה השתלמה, ומיכאל יצא להרפתקאות וטיולים ברחבי אירופה, נהנה מאוכל טוב, מלונות מפוארים וחוויות קסומות, אשר בתומן בחר להתגורר בבירת הנגב, שם החל לעבוד בקבוצת הפורום, אשר מחזיקה בבעלותה מגוון עסקים הכוללים מועדונים, בארים, עסקי פרסום ועוד. הוא עבד כברמן ב"דראפט" ותוך חצי שנה קודם לתפקיד ניהולי. המועדון היה מלא במאות אנשים מידי ערב עם סלקציה קפדנית ביותר ואבטחה כבדה. במקביל החל לימודי ניהול ומשאבי אנוש באוניברסיטת בבן גוריון. עם סיום לימודיו אסף אבוטבול, מבעלי קבוצת הפורום, הציע לו לנהל את מסעדת "קמפאי", המתמחה בבשרים ובאוכל אסייתי, ולמעשה לקח אותו תחת חסותו במסלול הניהול של הקבוצה.

מיכאל הגיע לאשדוד כשבחר ללכת אחר בת זוגתו בזמנו, והתקבל למסעדת "ספייס" במושב אמונים כמנהל. הזוגיות נקטעה, ומיכאל ניסה מזלו גם במקצוע אותו למד. מיכאל: "עבדתי כאיש שיווק בבורסה ליהלומים, וחודש וחצי הספיקו לי על מנת להבין שזה לא העולם שלי. הבנתי במקביל שכמנהל מסעדה אין לי לאן להתפתח, ובחרתי לפתוח את ג'וני קריספי באשדוד ובתל אביב במקביל".

444

מה גרם לך להישאר באשדוד?

"אני אוהב את העיר הזו. יש כאן אנשים מדהימים וחמים כמו בבאר שבע, אבל כאן יש את הים. אני חולם לפתח את חיי הלילה בעיר ולפתוח לאנשים את הראש. חסרים כאן מקומות אטרקטיבים ומעניינים בחיי הלילה אני שואף להתפתח כאן בתחום המסעדנות והברים, ומאמין שאצליח להכניס כאן קונספט חדש. מלבד זאת, אני חי כאן עם בת זוגתי בשנה וחצי האחרונות, שגרה ועובדת באשדוד".

כמו שג'וני קריספי משווקת עצמה, כרשת לא שגרתית עם קונספט רענן ובועט...

"לגמרי! זו גם אחת הסיבות שבחרתי לקחת זכיינות ברשת ג'וני קריספי. אצלנו לא תמצאי דברים בנאלים ושגרתיים. הרטבים שלנו מיוחדים, מגוון הבשרים והסלטים, שילובי הסנדוויצ'ים שלנו מדהימים ומפתיעים, ושום דבר כאן לא משתלב בזרם הנורמטיבי".

11111

ומיכאל צודק! כבר מרחוק ניתן להבחין ברחוב הבנאים בסניף קטן ומפתיע, עם מוסיקה שגורמת להתנועע על הכיסא, מעדנייה מגרה ורווגונית, חיוך ואווירה שמזמינים להתנסות ובעיקר ליהנות

מיכאל: "ג'וני קריספי היא רשת שחושבת מחוץ לקופסה ולא מחפשת את הרגיל. גם הזכיינים שלה נבחרים בהתאם לרוח הרשת, ובכך היא מצליחה לבדל את עצמה ביחס לשאר המתחרים בשוק".

מגוון הכריכים שלכם אכן מפתה, על מה אתה ממליץ באופן אישי?

"אנטריקוט מרגז היא המנה המועדפת שלי! פיקנטית וטעימה, מנה פגז!!!"

אשדוד בתפריט טעמה ואהבה. אתם מוזמנים להגיב בתחתית העמוד.

לתפריט המלא של ג'וני קריספי אשדוד לחצו כאן!