אירוח גאורגי באולמי "טמאדה"

אוכל אותנטי על טהרת המטבח הגיאורגי

אולם אירועים גיאורגי באשדוד

אתם בחרתם

מנות הדגל באשדוד

אשדוד, כבר מזמן הוכתרה כפנינה קולינרית, לא רק בגלל הקרבה לים והקשרים עם הדייגים בעיר, אלא בגלל החזון הגדול שיש לצעירים על סצנת הבילויים והאוכל באשדוד

העולם של עלמא

מקום בילוי, בר ואוכל

קובה באמצע רחוב יונה הנביא

מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

יום שני   15/02/2016

יוקר מחייה? הצחקתם אותי!/ סיון קידר

רשת קינובו היא שחקנית חדשה, המביאה את מהפיכת המחירים לעולם המסעדנות. אשדוד בתפריט נפגשה עם אריאל שוורצמן, מבעלי הרשת לשיחה על תרבות האכילה, ולאו דווקא על יוקר המחייה.
יוקר מחייה? הצחקתם אותי!/ סיון קידר | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 15/02/2016

אריאל שוורצמן גדל בבית ארגנטינאי מסורתי באזור השרון, אביו הוא מייסד רשת אל- גאוצ'ו האגדית, וכבר כילד התחנך וגדל אריאל בין הקצבייה לסרוויס המלא בתאוות הבשרים. כן, גל הטבעונות חולף מולו כעלה נידף ברוח, ואחרי מסעות ברחבי העולם, שכללו את אירופה, ארה"ב, אפריקה, מרכז ודרום אמריקה הוא מלא בזיכרונות על טעמים אקזוטיים במיוחד, כמו שרצים ימיים מצ'ילה, אנטילופות מאפריקה, חזיר ים מבוליביה, זברה, זנב תנין, למה ואפילו חולדות מטוגנות.

אז הבנתם נכון, ההרפתקנות היא חלק מהמכלול של האדם המכונה אריאל שוורצמן. במסעותיו הזדמן לו אף לגור חצי שנה באוהל ולעבוד במכרות ובעבודות תת ימיות. הוא צלל עד ל- 50 מטר עומק בלב ים, עד היום הוא חובב צלילות וטיולי שטח, רוכב על אופניים ונהנה במיוחד מארוחה טובה, הכוללת נתח סינטה או אסאדו לצד יין אדום.

קינובו-3

הוא מהמכורים לסרוויס, וכבר כנער סיים לעבור על כל עמדות המסעדות של אביו. את שירותו הצבאי העביר בהנדסה קרבית, ומאז ועד היום הוא בעל חברה עצמאית בתחום מערכות הביטחון. החזרה לתחום המסעדנות באה לו בטבעיות כמצופה, כשקיבל הצעה לחבור אל בעלי רשת אצה, ויחד פתחו את המזללה האסייתית הראשונה בישראל, "קינובו".

בראשה של מסעדת קינובו עומד איתי יונס, אשר הגה את קונספט המזללה היפנית. בקינובו כל פריט עולה ללקוח 10 ₪ בלבד, והתפריט כולל מנות מגוונות מסושי דרך סלטים ושיפודי רחוב אסייתים ועד מיני המבורגרים מבשר, עוף או ירקות. המנות כולן מוכנות במקום ומוגשות ללקוח טריות יום- יום.

קינובו-1

"לא מדובר כאן ביוקר המחייה" מספר לי אריאל, "רשת קינובו מביאה בשורה חדשה ואטרקטיבית לשוק המסעדנות מכיוון שאין שום סיבה לשלם כל כך הרבה כסף על ארוחה, כשהחלופה הזולה איכותית באותה מידה, ואף יותר. קינובו דואגת לספק מנות, שמוכנות מחומרי הגלם המובחרים ביותר שיש, מבלי לשחוט את כיסו של הלקוח, לקוחות המסעדה לא אוכלים עם העיניים, וצורכים על פי תחושת הבטן שלהם. קינובו נותנת מענה לכל מי שחפץ בארוחה מזינה ומשביעה או בנשנוש על הדרך".

קינובו-4

ולא רק באיכות האוכל ובטעמו עסקינן. רשת קינובו עמלה רבות על הדרכות מלצרים, על מנת שאלו יעניקו ללקוחות המסעדה שירות מקצועי ואדיב, תוך שמירה על סטנדרט גבוה, במיוחד לאור העובדה שבקרוב מאוד ייפתחו 2 סניפים נוספים לרשת, עם קוספט של מסעדות זולות בקניון ברחובות ובנס ציונה. משם מתכננים בעלי הרשת להתרחב עם סניפים נוספים צפונה ולאט- לאט (או מהר- מהר) להפוך לרשת המזללות היפניות ששוברת את שוק המחירים בענף.

10

ובינתיים, אם הגעתם לטיול מזדמן במתחם הביג פאשן או אם ירדתם מהרכבת הצמודה למתחם, וגם אם סתם מתחשק לכם שיפוד רחוב אסייתי או רול סושי מזדמן, קינובו אשדוד מחכים לכם. זה הולך להיות 10!!!

 בקינובו ניתן לערוך גם אירועים פרטיים עד 10 סועדים. הכל פה פשוט... 10!!!

לתפריט המלא של מסעדת קינובו אשדוד לחצו כאן.

 

בואו ותהיו חלק בהורדת יוקר המחייה

כיתבו לנו למטה מה עוד צריך לעשות