מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

אחד למען כולם, כולם למען אחד

מסעדת ארמיס מתרגמת את סיפור שלושת המוסקטרים

חתונה על הים בגני בלו קאסל

עיצוב מודרני, שירות נפלא ואוכל משובח

הבראנץ' באנדיב

מסעדת אנדיב במלון ווסט משיקה בראנץ' חדש באווירה טובה

יום שישי   10/03/2017

מסעדת אנדיב אשדוד מציגה בראנץ יווני

הבראנץ' היווני עושה אלינו עלייה מהעיר הגדולה תל אביב ומככב בגדול במסעדת 'אנדיב' במלון 'ווסט' מרשת מלונות 'טמרס'/ שירן כהן שי
מסעדת אנדיב אשדוד מציגה בראנץ יווני | מגזין אשדוד בתפריט | פורסם: 10/03/2017

תפריט אנדיב אשדוד

אין יום בו אנחנו לא שומעים על תושבים שמתלוננים על כוונותיו הטובות של ראש העיר, להפוך את הסביבה שלנו לירוקה ואיכותית יותר, אין ספק כי התהליך מנחיל קשיים בכביש, אך בסופו של דבר מטרתו ליצור עיר תיירותית יותר, עם גישה נוחה ועם תרבות יותר מפותחת! זו בדיוק הסיבה שמנכ"ל מלון 'ווסט' אשדוד מרשת מלונות טמרס החליט ליצור שינוי ולהעיר את תושבי העיר, עם מעוף קולינארי יוצא דופן, כזה שניתן למצוא בשפע בעיר תל אביב.

17239731_1371679902888846_4888529264652027507_o

ביום חמישי האחרון הוא השיק את ארוחת הבראנץ' החגיגית במסעדת הדגל של המלון 'אנדיב', אומנם מדובר במסעדת שף יוקרתית שמרכיבה בגאון תפריט איכותי עם חומרי גלם ברמה הגבוהה ביותר, אך כעת גם כל אוהבי ארוחות הבוקר יוכלו ליהנות מבראנץ' יווני נדיב ואיכותי במיוחד, כזה שנוסעים עבורו הרבה יותר ממספר דקות. הבראנץ' יתקיים בין הימים ב'-ו' בין השעות 10:30-14:00 ואם תרצו להמשיך גם לארוחת ערב ברמה אחרת ממה שאתם מכירים, תבקשו להציץ בתפריט:)

17097680_1371679916222178_8956120313184269786_o

כבר מהכניסה היה ניתן להבחין בתוספת מרעננת למסעדת השף המוכרת, הקונספט עכשווי ממחוזות יוון, כשעל הקיר תלויות תמונות מפתות ממיקונוס, כאלו שישכנעו כל אחד מאיתנו לצלול לתוך חופשה חגיגית לרקע צלילי הבזוקי. יחד עם פרזנטציה מושלמת, השירות היה אדיב ומאוד אישי, כיאה למסעדת גורמה.

17157722_1371680169555486_1832369978690462033_o

אחרי מספר לגימות ממיץ תפוזים סחוט טבעי, השף הנכנס אנטולי שפיר הציג לנו את המטעמים המיוחדים, כאלו שלא נתקלנו בהם עדיין בארוחות בוקר בבתי מלון ולו המלון היוקרתי ביותר. בין הסלטים המשובחים היה סלט טבולה מתובלן עם עקיצות מעולות של לימון, סלט סלק מתקתק, סלט ירקות יווני עם גבינת פטה איכותית, חמוצים מעולים, הרינג איכותי כבוש, סלמון כבוש, גבינות קשות משובחות ועוד מבחר עצום של מטעמים מיוחדים. 

17218586_1371680192888817_585038086046247128_o

משם, אנטולי המשיך לגרות לנו את בלוטות הטעם עם מבחר של מאפים הנאפים במקום, מטעמים יווניים בכוסות מעוטרות כמו ריבת עגבניות מושלמת בליווי כדור לאבנה טעים במיוחד, קרפצ'יו סלק עם גבינה כחולה, גבינת רוקפור עם אגסים מבושלים וכמובן איך שלא, שקשוקה אדומה עם טעמים של מיקונוס, לחמי מחמצת כפריים ולחמי שאור, בייגלים אמריקאים ואפילו אוזני המן יצירתיים עם גבינות! 

17211781_1371680329555470_708203389394598178_o

17240444_1371679852888851_2055736280473824945_o

אחרי סיבוב מלא בתאווה וברצון עז לשבת לאכול, יצאנו החוצה למרפסת המרהיבה של המסעדה הצופה על חוף הים ולהפתעתנו, גילינו דוכן שוק יווני יפהיפה, עליו ניצח הסו שף שלומי שוקרון, שעד לא מזמן היה יד ימינו של השף המוכשר אוהד איבגי שלימד אותו את רזי המקצוע ועזב לדרך חדשה. שלומי ממונה על ארוחות הערב במסעדת 'אנדיב' ובימים אלו עובד על תפריט מחודש של מנות שף משובחות, ביסטרו בשרי איכותי וכמובן מנות דגים טריים לצד יינות יוקרתיים שייבחרו בקפידה בהתאם לכל ארוחה. אז לענייננו, שלומי עמל על הכנת הסופלקי היווני הידוע בתור שיפוד בשרי, אך כאן נבחר הסלמון לצד חציל ויוגורט מרענן, כל זה על פיתה צלויה שעשתה לנו הרבה טוב על הנשמה.

17240559_1371680082888828_5568812652946594035_o

17157500_1371680072888829_3615577510471633943_o

אחרי ארוחת בוהריים כזו, חשוב לאכול גם מתוק, כי אם כבר רגשות אשם, אז עד הסוף, מה שאומר שביקרנו מספר פעמים בשולחן המתוקים וליקקנו את האצבעות.

17159291_1371679972888839_5611802355654021195_o

אך בשביל ההרגשה הטובה, הכנסו לפה גם פירות טריים, שהשתלבו באופן מושלם עם הנוף הבהיר ממנו מנצנץ הים המוזהב של אשדוד.

17097874_1371680249555478_61449163667957375_o

זו הייתה ללא ספק חוויה קולינארית שלא נשכח לעולם ולא נרצה לשכוח, כי זה בהחלט הופך להיות המקום הקבוע של מפגשי הבנות, כמה שעות בלי הילדים, במלון יוקרתי, אווירה של חו"ל, בראנץ' יווני ומפנק שאין כמותו ושירות אדיב ומקסים! נראה כי המנכ"ל יניב אדיבי מתכנן הרבה דברים טובים ל'אנדיב', כאלו שיצליחו להגדיר את המקום כמפגש החברתי הפופולארי ביותר בעיר. בימי שישי מתוכננת קבלת שבת מרהיבה עם זמר/ת וחגיגות יווניות(רק בלי שבירת הצלחות) והחל מחודש מאי יורכבו חבילות נופש מפנקות שכוללות בראנץ', גישה חופשית לבריכה, טיפולי ספא ועוד. בנוסף לכך המסעדה ערוכה לאירועים עד 140 איש כגון בריתות, כנסים, סמינרים ועוד.

פעם הבאה אני מזמינה את החדר הפרטי, אם כבר אז להרגיש כמו VIP

17159329_1371680096222160_6477503925232800612_o

תודו שעשינו לכם חשק לבראנץ'...

לפרטים והזמנת מקום: לחצו כאן!

כתבתה של שירן כהן שי

צילום: שירן כהן שי