מסעדת אנדיב חוגגת פסח טעים וכשר

מלון ווסט אשדוד מזמין אתכם לארוחת גורמה בחג הפסח, לצפייה בתפריט לחצו כאן!

גיא פרץ מסכם 25

ומכין לכם חלומות יווניים

ראיון חגיגי עם אחד השפים העסוקים בישראל

הג'וב האיטלקי

מסעדת "החוף" מארחת בגאון את "האיטלקי בחוף"

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

הבראנץ' היווני של אנדיב

אתמול(חמישי) המנכ״ל הנכנס של מלון ווסט אשדוד, יניב אדיבי, השיק לראשונה את ארוחת הבראנץ׳ המפנקת במסעדת ׳אנדיב׳! כל המי ומי חגגו בפסטיבל טעמים יווניים והרימו לחיים! יאסו! אם בא לכם, גם אתם יכולים!

דג הזהב של אלירן מורד

אלירן מורד מגשים חלום במסעדת הדגל בני הדייג

מה המשאלה שלך?

מכרה זהב ברחוב רוגוזין

סניף חדש של גולדות בעיר- הבטחה גדולה לאוכל רחוב באשדוד

אחד למען כולם, כולם למען אחד

מסעדת ארמיס מתרגמת את סיפור שלושת המוסקטרים

המראה החדש של אולמי בלו קאסל

עיצוב מודרני, שירות נפלא ואוכל משובח

הבראנץ' באנדיב

מסעדת אנדיב במלון ווסט משיקה בראנץ' חדש באווירה טובה

העובדים המצטיינים שעושים את ההבדל

צ'יפס הולנדי עם נשמה ישראלית

איזבל וסטיבן מזכירים לנו למה אנחנו אוהבים את אשדוד

אפרת עמיר האנרגיה הנשית של מסעדת 'מודו' מספרת

על חומרי גלם איכותיים, על הפיתה של הרצל ועל העצמה נשית

endive מסעדה

ילד הפלא - אוהד איבגי הילד שהגיע מהצפון להכין לכם ארוחת גורמה במסעדת אנדיב

הוא כאן כדי להישאר!

קיבוץ גלויות קולינרי באשדוד! המסעדות העדתיות שהעלו ארצה את הטעם האותנטי

מסעדות הדגל של אשדוד צולחות את מבחן הזמן

המסעדות הוותיקות והמשובחות בעיר

"אידי דגים", צ'ון לי", "נמסטה", "הסנדביץ' הטוניסאי", "דון פדרו" ו"טו דייז" מובילים קולינריה משובחת בעיר אשדוד ומסמלים את ההצלחה של ריבוי התרבויות בעיר. מבחר מקומות לאכול באשדוד

טירמיסו אשדוד

לנפוש, לבלות, לאכול.

כבר בכניסה למלון לאונרדו פלאזה היה ניתן להרגיש את שינוי האווירה ולקוות שהחוויה החוצלארץ...

האשדודים

העיר באה להם טוב והם לא מוכנים להפסיק להשקיע כאן

אשדוד 2016

איפה מבלים?

3 מקומות בילוי שאתם חייבים להכיר

איפה תוכלו ליהנות מדרינק כמו בניו יורק, לטעום מפסטה ביתית כמו באיטליה, ולשיר עד שכרון חושים כמו ביפן.

מעוררי חשקים

5 הקינוחים הכי מפתים בעיר

אשדוד בתפריט בדקה, טעמה ומצאה, אלו הם 5 הקינוחים הכי טעימים בעיר, והם הולכים להמיס אתכם!

עיר בישראל נבחרה

לאחת מחמשת בירות הקולינריה הטובות ביותר בעולם

חוגגים שנה

דן יושע ונופר זוהר באו לעשות שמח

קמפאי סטריט ווק אשדוד חוגגת שנה יחד עם דן יושע ונופר זוהר ביומיים מטורפים מלאים בספיישלים, טעמים, ניחוחות, הקפצות, גלגולים ועינוגים ממטבח הרחוב האסיאתי.

האסיאתית שפתחה לי את הצ'אקרות

מסעדת צ'ון לי הוותיקה לא מאבדת מצביונה, ורק מוכיחה לנו שאותנטי ושמרני זה לגמרי איכותי!!!

אי שם בתחילת שנות ה- 80, מצאה עצמה דליה אסאו, אחות במקצועה, גרושה טרייה, אם חד- הורית ל- 3 ילדים, בפרשת דרכים גורלית. מפגש מקרי עם שכנים חדשים זימן לה הזדמנות, והיא קפצה למים עמוקים בסביבה לא מוכרת, מאתגרת וזרה. 35 שנים חלפו מאז, ושתי המשפחות הפכו לאחת.

חוויית הסעודה הטובה בעולם

בתואר העולמי הנחשק זוכה המסעדה האיטלקית בניצוחו של השף מאסימו בוטורה

מאסימו בוטורה, השף האיטלקי, שרק מלדמיין את שמו נשמע במבטא איטלקי כבר מתעורר בי תיאבון, הוא הבעלים של מסעדת osteria francescana, זוכת 3 כוכבי מישלן וזוכת התואר המסעדה הטובה באיטליה ב- 8 השנים האחרונות. אחד מציטוטיו המפורסמים, "Be like a tree, Grow slowly" מעיד על דרכו ועל כוונתו להישאר כאן לעוד הרבה זמן.

פסטיבל מדיטרנה 2016

כל העדכונים החמים

אשדוד בתפריט ליקטה עבורכם את כל הפרטים שאתם חייבים לדעת, כי פסטיבל כזה באמת עוד לא היה כאן!

מסעדות כשרות לפסח אשדוד

מסעדות כשרות לפסח באשדוד

אשדוד בתפריט ריכזה לשומרי הכשרות את המסעדות שפתוחות בחול המועד וכשרות לפסח

מהפיכת טעמים כשרה לפסח.

פסח 2016- פיצוץ של טעמים וחגיגה של מטעמים מבלו קאסל אל שולחן החג.

אביעד שועט קדימה

הבחור הצעיר בענף המסעדנות בעיר, שבא לבעוט, לתת בראש בפול גז ולרענן לכם את התפריט ואת תרבות הצריכה!

לפיצה נפוליטנה בעלים חדשים! הוא צעיר, כריזמטי, סופר אנרגטי ובעל רזומה עשיר להפליא (לפחות יחסית לגילו הצעיר) בעולם היח"צ המקומי, חיי הלילה והמסעדנות.

מי בא לשבת?

אטרקציות ובילויים לשבת באשדוד

דור היזמים הצעיר ששוטף את עיר הנמל המסורתית מביא משב רוח רענן לבליינים ופותח מגוון עסקים בשבת, כי זה בטוח יותר וגם כלכלי יותר להם ולנו!

יוקר מחייה? הצחקתם אותי!

זכרו את רשת המסעדות הראשונה שהורידה לכם את המחירים!

רשת קינובו היא שחקנית חדשה, המביאה את מהפיכת המחירים לעולם המסעדנות. אשדוד בתפריט נפגשה עם אריאל שוורצמן, מבעלי הרשת לשיחה על תרבות האכילה, ולאו דווקא על יוקר המחייה.

השבוע שהיה

מדסק החדשות של קהילת המסעדנים באשדוד

יובל ביטון חותמת 17 חורפים בסוויט לופט, קרב תרנגולים בזירת האוכל המהיר בעיר, נוסטלגיה בניחוח איטלקי וצילומים לערוץ המוזיקה לקראת שבת המלכה במסעדת בני הדייג.

השבוע שהיה

מדסק החדשות של קהילת המסעדנים באשדוד

הרשת החדשה שמשתלטת על העיר, החתונה המקסיקנית, הקפה שמעניק לכם ארוחות בריאות ועוד כמה חדשות...

חומוס עושים באהבה/ סיון קידר

חומוס אליהו אשדוד

מכירים את האנשים שלא מוותרים על חומוס באף ארוחה במהלך היום? אז אני לא כלולה בהם, ואפילו בשולחן השבת אני טועמת מכל הסלטים בשולחן פרט לחומוס, גם כי הוא פחות מעניין בעיניי וגם מכיוון שהחומוס שמרבית האנשים רוכשים בסופר מורכב ברובו ממרגרינה. הוסיפו לזה את החומרים המשמרים והרי לכם חומוס בלוף.

הפיצה שהקפיצה את הרשת!!!

זה התחיל לפני שבועיים והפך לויראלי ברשת, ועומד להיכנס אל כל חגיגות יום ההולדת של ילדיכם וגם אל ארוחת הערב המשפחתית שלכם.

נקדים ונאמר, יש כאן משהו חדש ובלעדי. זה הולך להלהיב אתכם, כי הילדים שלכם הולכים לעוף על זה, זה נוגע באומנות, אבל בתכל'ס, זו אומנות הבישול, זה נוגע במטבח האיטלקי, אבל יוצא מהמטבח הכי מקומי ומטורף של העיר אשדוד, למה מטורף? עובדה שהם לא רק חשבו על זה לפני כולם, הם גם השכילו להבין את הפוטנציאל העסקי שבזה, ושמחו עוד יותר לגלות שאלפי ילדים עומדים להיות מאושרים בזכות זה. זה התחיל לפני שבועיים והפך לויראלי ברשת, ועומד להיכנס אל כל חגיגות יום ההולדת של ילדיכם וגם אל ארוחת הערב המשפחתית שלכם.

חיי לילה באשדוד

חיי לילה באשדוד

אתמול (19.10.15) בשעה 18:00 בדיוק נפתחו שערי BEAT מתחם הקריוקי, אליו נהרו עשרות מתמודדים נרגשים מרחבי הארץ, שהגיעו להשתתף באודישנים של תחרות הקריוקי הראשונה מסוגה בארצנו הקטנה

wok by walk

אחד על אחד עם השף דרור שושן. השף המרוקאי שמצא את השקט בהשחזת הסכין היפנית. גוווווספרבה!

בין החגים הפוקדים אותנו בימים אלו, התפנה השף דרור שושן, לראיון אישי במסעדת קמפאי סטריט ווק, הממוקמת במיתחם הביג פאשן באשדוד. שוחחנו על גלגולו של הסושי, על החך הישראלי שמכור למאכל היפני בגירסה המערבית, על חיי המסעדן, הורות וחיי משפחה ועל הגלים במצודת העיר בהם בילה את מרבית נעוריו. גלגולו של מסעדן מרוקאי שמצא את השקט בהשחזת הסכין במזרח הרחוק, הפך לחלוץ הסושי של העיר בשנות ה- 90, ושב אל עיר הולדתו.

יחי זינו, "פסקדו"

יחי זינו לוקח את הזמן, צולל אל מעמקי הים, ומגיש לנו ארוחה בריאה ואותנטית

השף צחי בוקששתר

אחד על אחד עם השף צחי בוקששתר

הוא נחשב לאחד מהשפים הנחשבים בישראל ולמי שהמציא את ההמבורגר במדינה

גיא פרץ, "אנדיב"

שף גיא פרץ פותח את מסעדת "אנדיב", חוזר אל השורשים בבית אמא, ומבקר בבית השגריר היפני.

ראיחונה אשדוד

מקרבות היאבקות אל קרבות הסכינים

אלכס ושמעון פולטיאטוב, אחים תאומים, ילידי אוזבקיסטן, בחרו לפתוח בעירנו מסעדה אותנטית על טהרת המטבח והאירוח הבוכרי. טעים להכיר, מסעדת ראיחונה, שמשמעות שמה הוא בית גן העדן, מזמינה אתכם לטעום מהמנות הטעימות של המטבח הכי אותנטי בעיר.

נוסעת לפטרה

אוטוטו בעיר הגדולה...

את סימו בן חובל, הבעלים של מסעדת פטרה, הממוקמת בחוף הקשתות, אני תופסת ביום צילומים מיוחד לקראת השקת התפריט החדש. כשהמנות לא מפסיקות לזרום אל סט הצילום, אנו טועמים, מתענגים, מתמוגגים ומנסים לשוחח על נעורים בין הסירים, על תעוזה עסקית וחיי משפחה בהווה, ועל היזמות המבעבעת בבטנו של המסעדן, כי כשמביטים קדימה רואים את האופק, והאופק נראה פסטוראלי ומזהיר, בדומה לנוף הקסום המשתקף ממסעדת פטרה הנושקת לגלי הים התיכון.

אשדוד על המפה!

כאן באשדוד, המנות שנבחרו על ידי עיתון הארץ כמנות הטעימות ביותר במסעדות ארצנו הקטנטונת

ישראל חגגה לאחרונה 67 אביבים, ובפרוייקט מיוחד, בחר עיתון הארץ את 67 המנות הטובות ביותר במסעדות ברחבי הארץ. אשדוד בתפריט גאה לספר לכם כי גם 2 מנות מקומיות נכנסו לרשימה הנחשקת: צ'יפס גמברינוס ממסעדת גמברינוס וקנג קיאו ואן קאי ממסעדת רונג'אן. מסעדת גמברינוס כבר שנים עושה שמות ברחבי הארץ כולה, ומביאה אל עירנו קהל מגוון חובב בילויים ואוכל איכותי. מסעדת גמברינוס, הממוקמת בלב רובע הסיטי, מגישה לקהל לקוחותיה קונספט בילוי אירופאי עם מבחר בשרים איכותיים ושלל בירות מרחבי העולם במחירים הכי נוחים. בגמברינוס כל מנה היא מעדן, החל מלחם הבית ועד לבשרים ולפירות הים. המנות גדולות במיוחד, והאווירה מתאימה למגוון גילאים, לקבוצות, משפחות או זוגות. מסעדת רונג'אן היא מסעדת אותנטית, המגישה מבחר מנות מן המטבח התאילנדי עם אירוח מסורתי וטעמים אותנטים במיוחד. מסעדת רונג'אן קיבלה הכרה ארצית עם ביקורו של ניב גלבוע, אשר העניק לה ביקורת חיובית במיוחד, וידוע שזהו לא עניין של מה בכך. מבקר המסעדות הקשוח העניק למסעדה את הציון 8 (מתוך 10). או בעברית מרק עוף מתוק בקארי ירוק הוא מסוג המנות שעל הנייר (או הצג) לא ממש ברור מה הופך אותן לכאלו מרגשות. כנראה שכאן זה טמון בעושר בחלב קוקוס, בנתחי עוף עסיסיים ובקארי ירוק, כשמדי פעם יצופו להן בכיף גם דלוריות רכות וחצילים תאיים שובבים. בקיצור רונג'אן היא כנראה המסעדה התאילנדית הטובה ביותר שאתם לא מכירים (20 שקלים) רונג'אן, גיא אוני 12, אשדוד צ'יפס גמברינוס בגמברינוס בפאב האשדודי הפופולארי כל המנות גדולות במיוחד, אבל הערימה הענקית של קוביות תפוחי האדמה המטוגנות היא האהובה עלינו. אם המון הצ'יפס לא מספיק, שכבה נדיבה במיוחד של גבינה בולגרית מגורדת, משלימה את המנה הכי מתאימה שיש לאכול לצד כוס בירה או שתיים (30 שקלים) גמברינוס, הציונות 45, אשדוד

לוהט בגחלים

מבחר אומנים מצמרת הבידור הישראלי בחרו במסעדת גחלים! אווירה לוהטת סביב הגריל הכי חם בעיר.

קבלו את נבחרת האומנים, שלא וויתרה על ארוחה טובה עם הגיעה לעיר אשדוד.

ביג מאמא

ראיון עם אפרת עמיר, מנהלת סניף קפה קפה בסטאר סנטר אשדוד.

היא המרוקאית היחידה שמכירה דגים רק באקוואריום, אחרי 8 שנים בתחום הנדסאות לוגיסטיקה היא עשתה סוויץ' לעולם המסעדנות, וסוף סוף טעמה ערמונים וחצילים. בגיל 33, אפרת עמיר מתגעגעת לימים בהם רקדה סלסה ונהנית בעיקר מגידול ביתה בת ה-7. מנהלת סניף קפה קפה סטאר סנטר אשדוד חולמת על קונדיטוריית בוטיק נטולת גלוטן ומוכיחה לעצמה ולעולם שדימיון וכוח רצון הם הכלים החזקים ביותר שיש לאדם להגשמת חזונו.

סאנסט אשדוד הופעות

מרגיש לי אמריקה

220 מקומות ישיבה, המשתרעים על פני 350 מ"ר של אווירה אמריקאית לצד 500 סוגי אלכוהול, תפריט אמריקאי משובח ובמה אחת- sunset blvd הוא ללא ספק אתר הבילוי הכי מעניין ומגוון, אומני בידור ומוזיקה מהשורה הראשונה כבר כיוונו כאן מיתרים ולמי שפספס את אביעד נחום (מתוק כשמר לי), בן בן ברוך וארכדי דוכין נספר שמצפים מופעים מדהימים כבר בחודש הקרוב. כל הפרטים בכתבה...

והפעם, כתבת שוק!

אטרקציה לתיירים ולתושבים

חם, רועש, צבעוני ומהפנט. השוק העירוני של אשדוד רגע לפני ערב החג פותח שנה עם הסוחרים הכי מפתיעים וחייכנים. ואפילו נקודת עצירה לניגוב שקשוקה יש כאן!

אחד על אחד- אבי לביא

מבית הספר הימי דרך בית הספר לקונדיטוריה אל הקמת קונדיטוריה יצרנית עם נוער בסיכון.

אבי לביא וודאי מוכר לכם כשף קונדיטור, וכבעל חברת "קייטרינג לביא". ברזומה המקצועי שלו מגוון השתלמויות והתמחויות ברחבי אירופה, ניהול מטבחים בבתי מלון נחשבים ברחבי הארץ, מתן יעוץ קולינארי לעסקים ולחברות מזון, שיתופי פעולה עם שפים מוכרים, הדרכת קונדיטוריה במכללת תדמור ועוד. אך הגאווה החדשה שלו מגיעה דווקא מעולם החינוך, אשר זורם בעורקיו (מסתבר) לצד האהבה לבישול ולאפייה. הכל משתלב יחד במארג קסום ומרגש, ובשיחה אחד על אחד פותח אבי את הלב, ובעיניים בורקות משתף אותי בפרוייקט יחיד מסוגו ובעל משמעות וערך גם לדור הצעיר.

ובתואר המסעדה המוצלחת בעולם זוכה...

סן פלגרינו ואקווה פנה בוחרים את 50 המסעדות המוצלחות ברחבי העולם

צוות שופטים המונה 1,000 שפים, מבקרים, בעלי מסעדות וכתבי אוכל בחרו אמש את המסעדות הטובות ביותר בעולם. התחרות המתקיימת זו השנה ה- 13 מהווה נקודת ייחוס לתעשייה כולה לגבי טרנדים, מסעדות חשובות ומשפיעות מכל קצוות העולם ועוד, אך השנה הביאה בעקבותיה גלי ביקורת רבים.

העובדים המצטיינים של אשדוד

הכי כיף באשדוד

בעלי העסקים מספרים, כי לא קל למצוא עובדים מוכשרים ואמינים, השואפים לצמוח יחד עם העסק. אך כולם מעידים, כי ברגע שזיהו עובד כזה... יטפחוהו וילכו עמו יד ביד אל עבר שביל הזהב.

מסעדת פבלה אשדוד

בזמן שנפתחות מסעדות יוקרה מושקעות ומיטב השפים בעיר ובארץ עומלים על תפריט מרשים ותאורה מתכווננת, בפבלה באשדוד יצרו קונספט חדש!!

אוכל בריא באשדוד

אשדוד בתפריט חושפת את המזונות שיצננו אתכם בקיץ!

חג השבועות בפתח, ופרט לגבינות, אותן אנו צורכים ללא הכרה במהלך ימי החג, ראוי לציין כי החג מסמל את תחילת עונת הקיץ הלוהטת. ומה מסמל הקיץ עבור הישראלי הממוצע? ים, שמש, הרבה לחות, חיוכים, בילויים וחום אימים שגורם לכולם לברוח ישירות אל המזגן.

מור אביר ממסעדת סינטה

מור אביר ממסעדת סינטה מוותר על קריירה במגרש הכדורגל לטובת עולם המסעדנות

פיצה איטליאנו אשדוד

הכרנו בפיצריה בה עבדנו יחד לפני 15 שנים", מספר גבי, "התחלנו כשוטפי כלים, עבדנו במטבח, ולאט לאט התקדמנו גם לתפקידי ניהול

החלום הקטן שלי

אני בעצמי מופתעת, ולא יודעת להסביר את סוד ההצלחה", מספרת לי מאיה אלון, בת 36, אימא לארבעה ילדים, שביום בהיר אחד התעוררה למציאות חדשה

coffeat אשדוד

ענבל לוטטי, אם במשרה מלאה ל- 3 ילדים

ענבל לוטטי, אם במשרה מלאה ל- 3 ילדים וילידת העיר אשדוד, בעלת עסקי מזון בתחום הקייטרינג והמסעדנות...

קפה ליון אשדוד

הפעם בפגישה אחד על אחד- יניב טל, איש עסקים ומסעדן, הבעלים של רשת ליון, יחד עם אבי עזרן ושמשון איטח

ג'וני קריספי

"בתור גבר, אתה צריך תמיד שיהיה לך כסף בארנק"

בזמן שחבריו לספסל הלימודים עסקו בשיגרת נעורים נורמטיבית, בחר מיכאל אביב, הבעלים של סניף ג'וני קריספי באשדוד, להיכנס אל מעגל העבודה וליהנות מהחיים הטובים. לפני כעשור הוא נבחר להיות בן טיפוחיו של אסף אבוטבול, מבעלי קבוצת הפורום, במסלול ניהול, ולאחר שניהל מועדונים ומסעדות ברחבי הדרום הוא בחר להשתקע ולהשקיע בענף המסעדנות ובחיי הלילה של אשדוד.

ארוחות הבוקר שהילדים שלכם יאהבו

הן בריאות, מזינות, קלילות וטעימות!

ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה מכולן, ולילדים שלנו היא נחוצה במיוחד. אשדוד בתפריט בחרה עבורכם 5 אפשרויות לפתוח את הבוקר עם מזונות מזינים, בריאים וסופר טעימים, שהילדים אוהבים! והם גם קלים במיוחד להכנה.

cook and bake אשדוד

ביאנה רודריגז מעניקה את אהבתה לאדם דרך עולם הבישול והאפייה, מרצה כל לקוח ומחברת את האדם לנפשו דרך היצירה

מסעדת קקאו אשדוד

על מסעדנות, בטחון המדינה ומה שביניהם

מיכה קדוש, בעל מסעדת קקאו, סוגר 30, ומספר לאשדוד בתפריט מדוע המסעדנים באשדוד נלחמים על קיומם, ואיך זה קשור לעיריית אשדוד, על אילו לקוחות היה מעדיף לוותר ולמה הוא שוקל לרדת מהארץ? שיחה גלויה וממש לא פוליטיקלי- קורקט על מסעדנות, ביטחון ומה שביניהם.

עלתה על הגל - פריקסה אשדוד

הכירו את צמד הירושלמיות שמגיעות עד לחופי העיר אשדוד לפנק אתכם בכריכי בריאות טעימים ומפנקים, גם לילדים.

שרה בלאסן, עולה חדשה מצרפת, אישה חרדית בשנות ה- 50 לחייה, תושבת ירושלים, מגיעה עד אליכם עם כריכי בריאות בזמן שאתם משתזפים על חוף הים.

על טעם ועל ריח

על 4 טעמים דיברה התורה, ועל עוד טעם אחד לא מוגדר...

למה ילדים בררנים יותר, מה הופך אותנו לאניני טעם ומהו הטעם האוממי? אשדוד בתפריט פורסת לפניכם 10 עובדות מרתקות על חוש הטעם שלנו.

אלירן שטרית סניור

אלירן שטרית פותח את ה"סניור", מגלה שעולם המסעדנות לא פשוט וחושף את הלוחם שבו

איילה מיינסט, "תיאודור"

איילה מתאודור חוזרת ארצה אחרי 30 שנים בצרפת, מתחזקת בהדרגה ומגלה שבחיים הכל כתוב והרשות נתונה

סילבסטר באשדוד

למה לצאת מהעיר כשכאן באשדוד מרבית המסעדות מציעות לכם חגיגה קולינארית באווירה יחודית ובמחירים שפויים?

מינימום הזמנה במסעדות במרכז הארץ בערב הסילבסטר הקרוב לא יורד מ- 120 ש"ח, ועשוי להגיע לאלפי שקלים לסועד, זמן השהייה מוגבל, ועוד לא הזכרנו את הוצאות הדלק, החנייה והבייביסיטר. אז למה לצאת מהעיר כשכאן באשדוד מרבית המסעדות מציעות לכם חגיגה קולינארית באווירה יחודית ובמחירים שפויים? הכתבה הבאה תחשוף בפניכם את היתרונות שבבילוי בעיר אשדוד בערב הסילבסטר הקרוב ובכלל.

לא שוכחים

ספר ברכת המזון ע"ש בן וענונו ז"ל

חגי ליברמן עדיין מתקשה להיפרד מחבר הילדות, בן וענונו ז"ל, שנהרג בתקרית הנגמ"ש בשג'אעיה ב-20 ביולי.

10 המזונות שכדאי לצרוך

הם טעימים, הם בריאים וזמינים במדפי הסופר...

אשדוד בתפריט מעודדת צריכת מזון בריאה לגוף ולנפש. במסגרת סדרת הכתבות החדשה של מגזין אשדוד בתפריט, ליקטנו עבורכם 10 מזונות בריאים, טעימים ושופעים בבריאות. כמה לצרוך, למה לצרוך, וכמובן, מתכון קל, פשוט להכנה וטעים!!! לקינוח.

מישמש הכפר בעיר הגדולה

בן 34 מנכ"ל ובבעלותו מספר חברות

כיום גיא מחזיק בבעלותו גם את חברת "קנדה מזון", חברת ייבוא המספקת מוצרי מזון, ביניהם המוצרים המשווקים במישמש הכפר. מכניסתו לחברה החל להנהיג מערך הדרכות לעובדים ולזכיינים

יום הולדת לאשדוד בתפריט

אז מה היה לנו השנה?

גילינו שאשדוד עשירה במגוון עסקים בתחום המזון- סושיות, פיצריות, קייטרינג ומסעדות, בתי קפה, גלידריות ומאפיות, אז הסקנו שהאשדודים אוהבים לאכול!

נשים ועסקים

אני קודם כל אמא

ורד בוארון גבאי, בת 30 ואם ל- 2 ילדים קטנים. מנהלת עסק מצליח באשדוד- שניצל בוארון, שהתחיל את דרכו באשקלון

שי קידר, "ג'ויס"

אחד על אחד עם השף שי קידר

שף שי קידר מטפח את דור העתיד, מזכה את הכלל ומבשל בביתו של הרב איפרגן

מסעדת הבלזק אשדוד

אחד על אחד עם השף נתי שפריר

נתי שפריר, בן 39, יליד העיר אשדוד והבעלים של מסעדת הבלזק שרק לאחרונה חגגה 14 שנים מיום הקמתה.